На 25 септември, петък, държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът

...
На 25 септември, петък, държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът
Коментари Харесай

Президентът Радев ще посети Свищов и Добрич

На 25 септември, петък, президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще посетят Свищов, където ще вземат участие в гала по награждаване на младежи, постигнали златно и сребърно равнище в границите на Международната премия на херцога на Единбург – България, оповестиха от прессекретариата на президента.
Събитието ще стартира в 14.30 часа в двора на къщата-музей „ Алеко Константинов “., който е патрон на влиятелната интернационална премия у нас, ще приветства младежите и ще връчи златните значки на отличените. Вицепрезидентът Йотова ще връчи сребърните значки на наградените в програмата младежи.
 Румен Радев: Диалогът има смисъл, единствено в случай че бъде подложен на здрава основа Румен Радев: Диалогът има смисъл, единствено в случай че бъде подложен на здрава основа
“Диалогът има смисъл, единствено в случай че бъде подложен на здрава основа “ - по този начин президентът Румен Радев разяснява апела на министър...
Наградата на херцога на Единбург е водеща интернационална стратегия за личностно развиване. В три равнища – бронз, сребро и злато, младежи на възраст от 14 до 24 година си слагат цели, чието реализиране способства за тяхното развиване и интензивно присъединяване в общността, в която живеят.
По-късно денем ще посети Добрич, където ще взе участие в тържествата по случай Деня на Добрич и отбелязването на 80-ата годишнина от подписването на Крайовската конвенция и възвръщането на Южна Добруджа към България. В 20.30 часа на площад „ Свобода “ президентът ще одобри почетния строй и ще насочи одобрение към жителите и гостите на града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР