На 25 март 2019 г. от 14.00 часа София Тех

...
На 25 март 2019 г. от 14.00 часа София Тех
Коментари Харесай

София Тех Парк организира конференция „Investum Supersonic“ в подкрепа на новатори и стартъпи

На 25 март 2019 година от 14.00 часа София Тех Парк провежда конференция „ Investum Supersonic “, отдадена на развиването на новаторската екосистема в България. Събитието ще се състои в иновационния конгрес „ Джон Атанасов “ на научно-технологичния парк.

Целта на събитието е да даде опция за среща и взаимоотношение сред водещи вложители, бизнесмени и хора с реформаторски хрумвания и мислене, като по този метод сложи основата на платформа за изява, подкрепяне и поощряване на предприемчиви българи с новаторски планове за артикули или услуги.

По време на форума ще бъде показана новаторската стратегия на София Тех Парк, която ще дава необятен набор от услуги и благоприятни условия за изобретатели, новатори и бизнесмени, в това число менторство, образования, работилници и опция те да презентират своите хрумвания, концепции и провокации пред висококвалифицирани специалисти.

В рамките на събитието водещи вложители от страната ще създадат обзор на настоящия капиталов климат в България, както и разбор на започващите бизнес планове, които се търсят за подкрепяне и развиване от локалните бизнеси.

Благодарение на главните интернационалните лектори - Rob Newell, Laurent Sinaï Sinelnikoff, Victor Schiller и Georgi Gunchev участниците във форума ще научат по какъв начин да преодоляват бариерите за финансиране и мащабиране в световен аспект.

В рамките на събитието ще се организира и първата среща на Клуба на анонимните иноватори (AI Club). Целта на клуба ще е голям брой изобретатели и новатори в България да получат видимост и поддръжка, с цел да преминат със своите хрумвания на последващо равнище на развиване и да ги трансфорат в сполучливо бизнес начинание. В програмата е включен и демо ден на преакселераторска стратегия на нашия сътрудник „ Gargarage “, които са и съорганизатори на събитието дружно с Impact Enterprise.

На формалната сесия от конференцията, от 17.15 часа, ще взе участие вицепремиерът Томислав Дончев. Поканени са кметът на София Йорданка Фандъкова и министърът на стопанската система Емил Караниколов.

Основни сътрудници на събитието са: Българската стартъп асоциация - BESCO, Българската асоциация за дялово и рисково вложение (BVCA).

Конференцията се организира със спомоществователството на Hyundai, Forton, Sciant, Райфайзен банк и с медийната поддръжка на в. „ 24 часа “, Economic.bg, Bloomberg TV, Investor.bg, Profit.bg, Novini.bg.

Повече за събитието, лекторите и опциите за регистрация - https://www.supersonic.bg

Регистрацията за събитието е безвъзмездна на www.supersonic.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР