На 25-годишна възраст си отиде Ангъс Клауд, актьорът от сериала

...
На 25-годишна възраст си отиде Ангъс Клауд, актьорът от сериала
Коментари Харесай

На 25 години почина актьорът от Еуфория Ангъс Клауд

На 25-годишна възраст си отиде Ангъс Клауд, артистът от сериала " Еуфория ", който изигра ролята на Фезко " Фез " О`Нийл.

За гибелта му оповестиха околните му.

Клауд е умрял е дома си в Оукланд, Калифония, към момента няма посочена причина за гибелта.

Тъжната вест идва скоро откакто Клауд погреба татко си: загуба, за която хората към него настояват, че го е засегнала извънредно надълбоко.

В известието фамилията на артиста написа, че той се е борил с проблеми с психологичното си здраве и че се надяват, че гибелта му ще подсети на другите, че няма потребност да посрещат своите борби сами.

„ С натежало сърце през днешния ден трябваше да се сбогуваме с един необикновен човек. Като актьор, другар, брат и наследник, Ангъс беше специфичен за всички нас по толкоз доста способи. Миналата седмица той погреба татко си и интензивно се бореше с тази загуба.

Единствената разтуха, която имаме, е знанието, че Ангъс към този момент се е събрал с татко си, който беше най-хубавият му другар. Ангъс беше открит в диалозите за борбата си с психологичното здраве и се надяваме, че кончината му може да бъде увещание за другите, че не са сами и не би трябвало да се борят сами с това в безмълвие “, пишат те.

„ Надяваме се, че светът ще го запомни с хумора, смеха и любовта му към всички “, прибавя фамилията му.

„ Молим за цялост на персоналния живот в този миг, защото към момента преработваме тази опустошителна загуба “.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР