На 25 февруари започва трети сезон на кулинарното предаване Hell`s

...
На 25 февруари започва трети сезон на кулинарното предаване Hell`s
Коментари Харесай

Изнендите в новия сезон на Hell's Kitchen България

На 25 февруари стартира трети сезон на кулинарното предаване Hell`s Kitchen България. Въпреки че се явиха близо 1500 претенденти, бяха определени единствено 18 кандидати, които ще премерят силите си пред началник Виктор Ангелов в трети сезон на адската кухня.

Най-младият участник в мъжкия тим е на 24, а най-възрастният - на 39 години, като повече от тях живеят и работят в чужбина. Сред тях има началник готвач в един от най-елитните хотели от веригата Jumeirah в Лондон, готвил за доста известни персони, измежду които Джейсън Стейтъм и футболисти на Манчестър Юнайтед. Има основен готвач на 5-звезден круизен транспортен съд на международната компания Viking.
 Снимка 466208

Ще забележим уменията и на няколко носители на награди от влиятелни кулинарни състезания, както и на началник в прочут френски ресторант със звезда Michelin.

Що се отнася до тима на дамите, той по нищо не отстъпва на господата. Те дефинират себе си като упорити и амбициозни, умеещи да се оправят с провокациите и да импровизират в кухнята. Най-младата участничка е на 24 години, а най-възрастната дама е на 51. Една от претендентките е с 26 годишен опит, а други са основни готвачи на огромни български хотели.
 Снимка 466206

Кой ще се трансформира в обичания професионален готвач на България и дали ще се оправи с високите условия на началник Ангелов, с цел да завоюва премията от 100 хиляди лв. и контракт в ресторанта на началник Ангелов, ще разберем от 25 февруари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР