На 25 февруари ще се проведе следващото издание на състезаниешд

...
На 25 февруари ще се проведе следващото издание на състезаниешд
Коментари Харесай

Предприемаческото състезание „Започни млад“ със специално издание във Варна

На 25 февруари ще се организира идващото издание на състезаниешд за предприемачески хрумвания „ Започни млад “, което подпдмага млади и начинаещи запалянковци да осъществят своите бизнес хрумвания, оповестяват уредниците за Moreto.net. Новото издание на надпреварата е ориентирано към сегашни и бъдещи бизнесмени от Варна и ще се организира онлайн.

е социално-образователна самодейност, която се осъществя под формата на предприемачески надпревари. Провеждат се 50-часови събития, които имат за цел да обезпечат качествено практическо образование за начинаещи бизнесмени. Започвайки в петък вечер с презентации на идейни планове и събиране на екип, събитието продължава посредством интензивно генериране на хрумвания и разкриване на решения благодарение на ментори, създаване на бизнес модел и основаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

Участниците основават работещи започващи компании по време на събитието и са в положение да си сътрудничат със съидейници отвън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят полемики с бизнес водачи и получават скъпа противоположна връзка от бизнесмени. Уикендът е концентриран към дейности, нововъведения и обучение.

Форматът е обществено насочен и изцяло безвъзмезден за участниците, като неговата цел е да подкрепи младите бизнесмени посредством обучение, популяризация и ентусиазъм.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР