На 25 февруари ще се проведе следващото издание на най-голямото

...
На 25 февруари ще се проведе следващото издание на най-голямото
Коментари Харесай

Предприемаческото състезание Започни млад със специално издание във Варна

На 25 февруари ще се организира идващото издание на най-голямото съревнование за предприемачески хрумвания " Започни млад “, което подпамага млади и начинаещи запалянковци да осъществят своите бизнес хрумвания. Новото издание на надпреварата е ориентирано към сегашни и бъдещи бизнесмени от Варна и ще се организира онлайн.

" Започни млад “ (Start Young) е социално-образователна самодейност, която се осъществя под формата на предприемачески надпревари. Провеждат се 50-часови събития, които имат за цел да обезпечат качествено практическо образование за начинаещи бизнесмени. Започвайки в петък вечер с презентации на идейни планове и събиране на екип, събитието продължава посредством интензивно генериране на хрумвания и разкриване на решения благодарение на ментори, създаване на бизнес модел и основаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

Участниците основават работещи започващи компании по време на събитието и са в положение да си сътрудничат със съидейници отвън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят полемики с бизнес водачи и получават скъпа противоположна връзка от бизнесмени. Уикендът е концентриран към дейности, нововъведения и обучение.

Независимо дали участниците търсят противоположна връзка за концепция, съосновател, характерни набори от умения или екип, който да им помогне да изпълнят плана си, " Започни млад “ (Start Young) е идеалната среда, в която да тестват концепцията си и да създадат първите стъпки към стартирането на личното си начинание.

Форматът е обществено насочен и изцяло безвъзмезден за участниците, като неговата цел е да подкрепи младите бизнесмени посредством обучение, популяризация и ентусиазъм. Най-добрите планове, които се класират на финалите получават и голям брой награди, както и поддръжка за реализация на концепциите си.

Организаторите на " Започни млад “ и всички сътрудници на събитията се сплотяват към концепцията за качествено обучение, образование през целия живот и обществена ангажираност, които да се трансфорат във водещи полезности за всички започващи и разрастващи се модерни компании.

Основни сътрудници на всички издания на " Започни млад “ са Сороптимист Интернешънъл Съюз България, обучителна стратегия BASE,  Русенски университет " Ангел Кънчев “ и Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ).

За повече информация и регистрация за събитието " Започни млад “ във Варна: https://www.bem.bg/event-details/start-young-varna2022

" Започни млад “ (Start Young) е социално-образователна самодейност, която се осъществя под формата на предприемачески съзтезания. Провеждат се 50-часови събития, които имат за цел да обезпечат качествено практическо образование за начинаещи бизнесмени. Започвайки в петък вечер с презентации на идейни планове и събиране на екип, събитието продължава посредством интензивно генериране на хрумвания и разкриване на решения благодарение на ментори, създаване на бизнес модел и основаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

" Започни млад “ се провежда по самодейност на Фондация " Започни млад “ и списание " Български бизнесмен “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР