На 25 февруари, понеделник, от 11.00 часа президентът Румен Радев

...
На 25 февруари, понеделник, от 11.00 часа президентът Румен Радев
Коментари Харесай

Радев приема външния министър Никола Димитров

На 25 февруари, понеделник, от 11.00 часа президентът Румен Радев ще одобри на „ Дондуков “ 2 министъра на външните работи на Република Северна Македония Никола Димитров, оповестява БГНЕС. Визитата на Димитров в България се случва броени дни, откакто българският парламент гласоподава Протокола за присъединението на Република Северна Македония към НАТО.

``
реклама

Членството на Македония в Северноатлантическия пакт стана допустимо с помощта на разрешаването на разногласието за името на страната и окончателното одобрение на Преспанския контракт от страна на Гърция. Северна Македония става 30-я член на пакта. Протоколът за присъединение на Македония е подписан на 6 февруари в Брюксел.

Българското държавно управление бе измежду първите, които ратифицираха протокола за участие на Македония в Северноатлантическия алианс. България постоянно е заявявала, че поддържа присъединението на Македония към НАТО и Европейски Съюз. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР