На 25 август 2005 г. певицата загина в адска катастрофа

...
На 25 август 2005 г. певицата загина в адска катастрофа
Коментари Харесай

Помните Ли Певицата Рейхан, Която Загина Трагично Преди 13 Години!? Най-Накрая Истината За Смъртта Й

На 25 август 2005 година певицата почина в адска злополука на върха на славата си. 4 години преди този момент на същата възраст, при сходни условия почина и нейната по-голяма сестра Севджан – отбелязва изданието.

Макар че от гибелта на Рейхан са минали 13 години, и до през днешния ден в родния ѝ град Ямбол локалните хора не стопират да разясняват странните съвпадения, белязали живота на двете сестри. Те пеели с известния оркестър „ Кристал “, само че по-надарена била Рейхан. Певиците починали напълно млади, на 19-годишна възраст, а по-малката от двете сестри аварирала тежко в деня, в който тежък пътен случай погубил кака ѝ. И двете били в кома, преди да издъхнат.

От години в родния град Ямбол витаели злокобни клюки, че фамилията им е застигнато от черна поличба. Според мълвата още когато родителите им не били семейство, бащата изоставил туркиня поради майката на Севджан и Рейхан. Така клетвата на подценената жена застигнала злополучното семейство. Двете сестри имали и брат, който е единственият оживял от децата в фамилията.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР