На 25 август 2005 г. певицата загина в адска катастрофа

...
На 25 август 2005 г. певицата загина в адска катастрофа
Коментари Харесай

Турска клетва затрила певицата Рехйан!

На 25 август 2005 година певицата почина в адска злополука на върха на славата си. 4 години преди този момент на същата възраст, при сходни условия почина и нейната по-голяма сестра Севджан.

Макар че от гибелта на Рейхан са минали 13 години, и до през днешния ден в родния им град Ямбол локалните хора не стопират да разясняват странните съвпадения, белязали живота на фамилията им. И двете сестри пеели с небезизвестния оркестър „ Кристал”, само че по-известна и по-гласовита била Рейхан. Певиците починали напълно млади, на 19-годишна възраст, а по-малката от двете сестри катастрофарила тежко в деня, в който тежък пътен случай погубил кака й. И двете били в кома, преди да издъхнат.

Автомобилът „ Опел Астра “ с кърджалийска регистрация, в който пътували Рейхан, Мартин Кискинов — Кезо и още двама музиканти от оркестър „ Кристал “, излязъл отвън пътното платно и се блъснал в дърво. Четиримата пътували за Габрово, където трябвало да свирят на частно празненство. Зад кормилото бил 31-годишният Кезо, който умрял на място. Пътникът до него, 42-годишният Бисер Асенов - също. Рейхан и още един музикант седели на задната седалка. 28-годишният Северин Йорданов се разминал единствено с фрактура на дясното бедро и лявата ръка, само че по певицата нямало крепко място. Рейхан била с голям брой контузии и фрактури на гръдния панер.

Певицата била откарана с тежка черепно-мозъчна контузия, строшен таз и огромна белодробна контузия в габровската болница.


Поредица от интервенции нормализирали положението й. Надеждите на лекарите били огромни и виталните индикатори на певицата се нормализирали, само че 2 седмици след злополуката положението й ненадейно се влошило. Месец след злополуката нежният й организъм не е издържал на контузиите и сърцето й спряло.

Нещастията в фамилията на сестрите почнали през 2001 година Сестрата на Рейхан – Севджан, пеела по локалните сватби, кръщенета и други тържества. Музикални спецове й предричали бляскала кариера. Пиян водач обаче прегазил пресичащата госпожица, която часове след удара умряла от многочислените си контузии в болничното заведение. От години в родния им град Ямбол витаели злокобни клюки, че фамилията им е застигнато от черна поличба. Според смразяващата мълва, още когато родителите им не били семейство, бащата изоставил туркиня поради майката на Севджан и Рейхан. Двете сестри имали и брат, който е единственият оживял от децата им.

2005 година се оказала преломна и за режисьора Люси Иларионов. Година преди този момент дуетът му с Рейхан „ Имам потребност от теб” го изстреля на върха на музикалните ранглисти. От стрес, режисьорът на най-зрелищните клипове във фолка надебеля до чудовищните 170 кг. „ Причината за напълняването ми е прекомерно персонална. Едва ли ще я кажа някой ден. Психически бе доста сложен интервал за мен. Хвърли ме в отчаяние”, загатвал е за аргументите Люси, без да разкрива повече детайлности. Според осведомени, той е имал връзка с Рейхан. Едва преди 2 години Иларионов се подложи на интервенция в турска клиника и съумя да възвърне визията от времето, когато бе апетитен за сексимвол, написа " Уикенд ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР