На 25.12. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза

...
На 25.12. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза
Коментари Харесай

Венера в Козирог: Време е да поемем отговорност във връзките и да стабилизираме отношенията

На 25.12. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Козирог и ще минава през него до 18.01. Козирогът е най-строгият, грижлив и виновен знак от зодиака.

Енергията му не дава нищо безплатно, само че за сметка на това ни разрешава на постоянна конструкция, да градим здрава основа. Колкото повече се стараем да поддържаме връзките си и колкото по-склонни сме да отдадем времето и вниманието ни на другия, толкоз по-здрави връзки ще изградим и по-удовлетворени ще се усещаме в следствие.

Престоят на планетата тук ще ни предразположи да поемем нови отговорности във връзките си и да ги задълбочим. При всички случаи ще поставяме повече усърдие от нормално и на моменти не е изключено да имаме възприятието, че не сме задоволително оценени и разбрани от обичания човек. Заради сериозността на знака, интервалът няма да работи предразполагащо на свободните от нас да стартират краткотрайни случки и увлечения, ами са по-скоро ще ни кара да търсим съществени връзки с капацитет за развиване.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

Хората, които е по-вероятно да ни притеглят ще бъдат сдържани, даже леко студени и властнически. Не са изключени също по този начин любовни трепети към хора с огромна възрастова разлика, към доста по-млади или по-възрастни човеци.

Най-добър в любовен проект ще бъде интервалът за земните знаци Телец, Козирог и Дева , както и за хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. Тези от тях, които имат връзка, ще я задълбочават, до момента в който тези, които са свободни ще имат шанса да срещнат човек, с който съществено да се обвържат.

Огнените знаци Стрелец, Овен и Лъв ще потвърждават любовта и интереса си към другия с материални неща. Много е евентуално много да се изхвърлят и да съкратят прибързано бюджета си. Поради тази причина е значимо да са деликатни.

Водните знаци Скорпион, Рак и Риби ще печелят сърцата на хората от противоположния пол с сексапил и безрезервност, само че е значимо да са деликатни с обещанията, които дават, с цел да не съжаляват в следствие.

Въздушните знаци Водолей, Близнаци и Везни не е изключено да възобновят остаряла връзка и да преоткрият отдавнашна тръпка, с която имат недоиживяни моменти.

Източник: дама.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР