На 25.07.2018 г., около 08.00 часа, след като бил прекарал

...
На 25.07.2018 г., около 08.00 часа, след като бил прекарал
Коментари Харесай

Зверство В София! Изверг Изн*сили Жестоко Дъщерята На Гаджето Си В Кв. Младост!

На 25.07.2018 година, към 08.00 часа, откакто бил прекарал вечерта дружно с майка ѝ, обвиненият попитал 14-годишната дали желае да отиде с него до жилището му, което е покрай дома ѝ. Той обяснил на момичето, че би трябвало да вземе оттова мобилен телефон, който по-късно желал да заложи в заложна къща. Девойката се съгласила и двамата се насочили към адреса на обвинения.

В жилището мъжът я попитал дали „ желае да ѝ достави наслаждение “, вследствие на което потърпевшата се тормозила, споделила му, че „ желае да си върви “ и се насочила към вратата на стаята. Той обаче я настигнал, хванал я с две ръце и я бутнал на леглото, след което лежащ до нея и упражнил мощ, като я хванал с ръце и по този метод не ѝ разрешавал да се изправи.

Непосредствено по-късно се съвкупил с нея, след което почнал да прави и други дейности, целящи угаждане на неговото полово предпочитание. Малко по-късно мъжът декларирал на М., че „ може да си потегля “, само че не би трябвало да споделя на никого за случилото се.

Около 11.00 часа на същия ден тя се обадила на татко си на който разказала за дейностите на приятеля. Бащата от своя страна неотложно подал сигнал в 07 районно управление (на МВР) - Столична дирекция на вътрешните работи.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура, написа нюз.бг. Разследването е завършено, на 16.05.2019 година е импортиран обвинителен акт против П. за осъществено от него закононарушение (за обезчестяване на разположение, ненавършило 18-годишна възраст), както и за блудничество. П. (на 33 г.) е неосъждан досега.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР