На 25.07.2017г. от 11.00ч. на площада пред храм-паметник Св. Александър

...
На 25.07.2017г. от 11.00ч. на площада пред храм-паметник Св. Александър
Коментари Харесай

Карлос Контрера от ВМРО връща чистия въздух на софиянци

На 25.07.2017г. от 11.00ч. на площада пред храм-паметник „ Св. Александър Невски “, публично ще бъдат показани 40 от новите 60 еко рейса, които потеглят по линиите на градския превоз в София. На формалното показване ще пръстават зам.-министър ръководителят и министър на защитата Красимир Каракачанов, зам.-министърът на околната среда и водите Николай Кънчев, зам.- министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, зам.-министърът на труда и обществената политика доктор Султанка Петрова, кметът на София Йорданка Фандъкова, евродепутататът Ангел Джамбазки, организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация и секретар на ПГ „ Обединени патриоти “ Юлиан Ангелов, ръководителят на групата в СОС „ Патриоти за София “ и представител на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера, бластният шеф на София Николай Пехливанов, както и доста други публични лица. Столицата ни е измежду най – нечистите градове в Европа поради остарелия автопарк на персоналните коли, само че и поради старите рейсове на градския превоз. Поради тази причина на 28 юни 2016г. СОС утвърждава отчет на Карлос Контрера - общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация, с който се дава единодушие за подписване на контракт за публичен транспорт на пасажери с транспортния оператор МТК ГРОУП.

Съгласно отчета на ръководителя на „ Патриоти за София “, представител на Вътрешна македонска революционна организация, превозвачът се задължава да поеме транспорта по автобусни линии в северните региони на София с нови газови рейсове стандарт „ Евро 6 “.

По предложение на групата съветници „ Патриоти за София„ - Вътрешна македонска революционна организация и АТАКА, превозвачът би трябвало да построи за своя сметка и нова газово-компресорна станция, с цел да се подсигурява зареждането на рейсовете. Договорът е подписан на 02.12.2016г. Към сегашния миг към този момент са доставени 20 от новите газови рейса с климатизация и вентилация. До края на седмицата ще бъдат доставени и останалите 40 броя. Автобусите ще тръгнат по линиите най-късно до 2-ри август т.г. Доставката на рейсовете е за сметка на превозвача. Те ще се движат по линиите за период от 8г. Автобусите не са свързани с програмата на Столична община за възобновяване на градския превоз, а е допълнение към нея. Новите 60 газови рейса ще заменят досегашните 20-30 годишни дизелови, които до в този момент обслужваха линиите и са доста сериозен замърсител на въздуха в София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР