На 25.02.2019 г. В. З от Враца грабна най-голямата в

...
На 25.02.2019 г. В. З от Враца грабна най-голямата в
Коментари Харесай

Големият победител, спечелил близо 1 милион лева: Това е сбъдната мечта

На 25.02.2019 година В. З от Враца сграбчи най-голямата в историята на спортните предвиждания облага от близо 1 милион лв. от „ Еврофутбол “. На 23.02. той заложи 200 лв. за 18 мача в права колонка в пункт на ул. " Кръстьо Българията " №18. Три дни по-късно на публична гала в централата на компанията той получи алегоричен чек, а малко по-късно сумата от 956 892 лв. му бе изплатена.

Добре пристигнал в централния офис на „ Еврофутбол “. Вие сте в действителност един голям занаятчия на спортните предвиждания. Какво беше първото чувство, когато разбрахте, че печелите близо един милион лв.?
В.З. Благодаря ви! Основното, което почувствах беше удовлетворението, за това, че съм познал крайните изходи на толкоз мачове, което за мен е едно огромно наслаждение. Това е мое занимание! Когато играя „ Еврофутбол “ го върша, тъй като това ми доставя наслаждение, без да ме напряга и без да се тормозя от възможния краен излаз на всеки един от мачовете.
Как се познават в действителност 18 мача в права колонка? Има ли шанс тук въобще или това е стойностна преценка авансово, която вършиме за всеки един мач? Следите ли статистика?
В.З. Разбира се, шансът е голяма част от всяко едно достижение, от всеки един триумф в „ Еврофутбол “, както и във всички останали игри. Но, с цел да се стигне до него, е належащо човек да има и много знания. При мен това се показва в едно неангажиращо запознаване с резултатите на всички мачове на планетата. Имам към 25 спортни стратегии, които дават всички мачове по света. Обикновено си предпочитам най-интересните, които наблюдавам напълно, а другите ги проследявам повече като резултат. Но, постоянно в основата стои, че съм се срещнал със положението на двата тима, което се показва в моментната им форма, в отсъствието на избрани значими фигури, които от време на време имат незаместим темперамент, като осъдени, контузени и така нататък Следя изявите на всеки един тим по какъв начин се показва като хазаин, надлежно като посетител. Въобще върша обширен разбор на двата тима. Важно е да отбележа и задачите - кой какво преследва в играта и това също има въздействие на моята преценка.
Освен така наречен „ топ шампионати “ на Англия, Испания, Италия, Франция, Германия вие сте играли също мачове от Турция, Чехия, Румъния. Това са не толкоз известни и може би не толкоз лесни за предугаждане мачове или е тъкмо противоположното?
В.З. Аз имам чешки състезателен ефирен канал, както и румънски. В печелившото предугаждане имам и мач от Дания. Това е един мой обичан тим Мидтиланд, където играе Божидар Краев, който е врачанин. Той е някогашен състезател, израснал в Ботев - Враца, след това мина в Левски. Следя ги и тях, тъй като и там има забавни мачове и резултати.
Е.- Кое е по-трудно за предчувствие? Датската Суперлига, турската или испанската Примера Дивисион?
В.З. Във всеки един мач може да има изненада! Следя ги всичките, както и Испания. Барселона е моята уязвимост, където играе, бих го нарекъл - най-великият в нашата ера футболист – Лео Меси. Направо е ненужно да се загатват неговите качества. Тъй като той към този момент мина 30-те, с горест чакам деня, в който той ще напусне футбола, тъй като футболът ще загуби част от своя сексапил с неговото неявяване.
Като негов почитател, гледали ли сте го до в този момент онлайн? Ако не сте, възнамерявате ли с част от парите от тази облага да отидете и да го гледате, и за какво не на Ел Класико?
В.З. Не съм ходил до в този момент, само че е допустимо да го направя.
Това въпреки всичко ще бъде една ваша сбъднат фантазия.
В.З. Да, по този начин е.
Понеже приказваме за Вашите фантазии - защо си мечтае един човек, когато е постигнал нещо толкоз огромно и значимо вследствие на дълготраен труд?
В.З. Основното е, несъмнено да са живи и здрави децата, фамилията и да се съумява!
Как ще реализирате тази облага от близо 1 милион лв.? Имате ли към този момент проекти или изчаквате да мине страстта и по-късно?
В.З. За в този момент още не съм сигурен, само че мисля, че ще се оправя някак (смее се).
Казахте за Божидар Краев, неговият татко също е футболист, той е първият човек, който го е насочил към футбола. Предполагам, че сте почитател на родния Ботев - Враца?
В.З. Голям!
Този сезон към този момент имате много мощно показване в средата на бг състезание. Следите ли Българското състезание и залагате ли за него?
В.З. Следя го и залагам понякога. Тогава, когато намеря своя мач. Действително във Враца се построи един доста добър тим, който като дилетант в Първа професионална футболна лига се показва на едно много положително ниво. Смятам, че управлението на клуба постави доста положителни старания в тази тенденция. Кметът, който е ръководител на футболния клуб, е някогашен заместител министър на спорта и е състезателен човек. Това нямаше по какъв начин да не се отрази и върху организацията, която той сътвори.
Използвате единствено знаци „ 1 “ и „ 2 “ - това инцидентно ли е?
В.З. Рядко съм слагал знакът „ Х “, защото за мен особено това е рисков знак. Преценявам опциите на двата тима с оглед един коренен резултат – или 1-ца или 2-ка. Трудно ми е да посоча „ Х “, с изключение на когато знам доста добре, че мачът е без значение за двата тима и е напълно обикновено да го изиграят официално.
Следяхте ли всеки един от тези 18 срещи по какъв начин приключва или просто изчакахте да завърши и последния и тогава проверихте фиша?
В.З. Следях и гледах част от европейските мачове на огромните шампионати. Специално за другите - Чехия, Румъния и Дания не ги гледах. В интерес на истината, с цел да схвана, че имам облага, ми се обади букмейкърката. Тя ме осведоми и няма да скрия, че я чаках да ми се обади.
Според Вас каква е формулата триумфа?
В.З. В зората на моята активност като участник в игрите, проведени от „ Еврофутбол “, когато погледнех стотиците мачове все ми се струваше, че най-малко на половината от тях можех да позная резултата. И когато по този начин наивно започнах да играя, открих, че точно „ най-лесните “, най-трудно излизат. Ключът към триумфа е да се успее да се подбере от тези няколко стотици на тип лесни мача тъкмо тези, които ще излязат, което е извънредно мъчно като задача.
Какво бихте поискали на нашите участници?
В.З. Пожелавам несъмнено триумф, да се срещат със положението на всеки от тимовете за всяка една среща, да играят от време на време и с риск, само че рационално!
Благодаря ви. Пожелаваме ви да сте жив и здрав и със здраве да си харчите печалбат а!
В.З. Благодаря и аз на всички!

За повече информация апелирам вижте на Eurofootball.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР