На 24 юни (Еньовден) от 20:30 часа БНТ2 и БНТ

...
На 24 юни (Еньовден) от 20:30 часа БНТ2 и БНТ
Коментари Харесай

Финалният спектакъл на осмия сезон на „Надиграй ме“ – тази събота по БНТ2 и БНТ Свят

На 24 юни (Еньовден) от 20:30 часа БНТ2 и Българска национална телевизия Свят ще излъчат онлайн от студио 1 спектакъла на финалистите в осмия сезон на танцовото шоу „ Надиграй ме ". Зрителите ще гледат онлайн конкуренцията сред трите най-хубави фолклорни състава, и трите клуба по спортни танци, достигнали до финала.

Професионалното жури и гласуването на феновете класираха за присъединяване в заключителното предаване тимовете на фолклорен отбор „ Тангра " - с. Попинци, детско-юношески танцов състав при Национален образователен комплекс по просвета в София и Националното учебно заведение за танцово изкуство - София. Тъй като възпитаниците на НУТИ няма да имат опция да вземат участие във заключителното предаване, това дава късмет на финала в категория „ фолклор " да се показват танцьорите от отбор „ Малинарка " - гр. Берковица. Зрителските гласове и точките, присъдени от журито, дефинираха в категория „ спортни танци " за призовите места да се борят тимовете на клубовете „ Брилянт ", „ ПроДанс " и „ София Данс.

Осмият сезон на известното предаване даде опция на майсторите на национални и спортни танци да изпитат благородната пристрастеност на конкуренцията и да опознаят нови стилове. Състезаващите се тимове показаха танцовте умения в своята област и си отправяха взаимни креативен провокации. Във всеки от епизодите на предаването тимовете не се конкурираха между тях, а се бореха за оценките на журито и за зрителския избор.

Тази година „ Надиграй ме " се трансформира в поле за изява и на танцьори от клубове по спортни танци в страната. Своята първа телевизионна изява имаха и девойките от танцовия клуб " Път към приключението " - град Севлиево. Зрителите на публичната телевизия имаха опция да видят и възпитаниците на един от най - титулованите клубове по спортни танци в страната - „ Одесос Денс 1975 ". На дансига се изявиха и възпитаниците на Милена Панова от групировка „ Блясък ". Формацията е член на Българска федерация по акробатичен рокендрол и добави в надпреварата запаметяващи се атрактивни осъществявания. Уменията си демонстрираха и учениците на един от най-популярните български танцьори - Атанас Месечков.
Старта в конкуренцията сред фолклорните сформира дадоха учениците от Национално учебно заведение за танцово изкуство (НУТИ). Възпитаниците на единственото на Балканския полуостров образователно заведение, което дава обучение в три хореографски специалности, са измежду най-активните участници във всички прояви през осемте сезона на „ Надиграй ме ". За танцьорите от отбор „ Кремиковци ", които гастролират в цялата страна и имат повече от 40-годишна история, присъединяване в „ Надиграй ме " бе още една опция да зарадват своята аудитория. Запомнящо се присъединяване в плана записаха и танцьорите от фолклорна групировка „ Полянци " - гр. Полски Тръмбеш. Вълнуващ край на оспорваната конкуренция измежду фолклорните ансамбли сложиха танцьорите от детско-юношески състав " Пиринска китка " - Благоевград.

На 24 юни (събота) тъкмо в 20:30 часа най-добре представилите се участници в осмия сезон на „ Надиграй ме " излизат на сцената за заключителния театър. Зрителите на БНТ2 и Българска национална телевизия Свят ще имат опция да се насладят на осъществяванията им в директно предаване и да дефинират огромните спечелили в осмия сезон на телевизионния план, като изпратят СМС с номера на своя обичан тим. Линиите за гласоподаване ще бъдат отворени от 20:30 до 22:30 часа в събота - по време на директното предаване.

Подробности за излъчените към този момент епизоди на телевизионното танцово шоу „ Надиграй ме " можете да видите на уеб страницата на Българска национална телевизия - bnt.bg.

Гледайте финала на осмия сезон на танцовото шоу „ Надиграй ме " на 24 юни (събота) от 20:30 часа по БНТ2 и Българска национална телевизия Свят!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР