На 24 юли е образувано досъдебно производство за опит за

...
На 24 юли е образувано досъдебно производство за опит за
Коментари Харесай

Прокуратурата с подробности за разследването на стрелбата в подлеза на бул. България

На 24 юли е формирано досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране в подлеза на столичния бул. "България ". Там притежател на едно от пространствата след словесни пререкания с лице притежател на куче се е стигнало до удари и производство на изстрел. Лицето, което е произвело изстрела, е привлечено в качеството му на обвинен, избрана му е най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража. Това сподели конференция градският прокурор на София Емилия Русинова, съобщи кореспондент на Novini.bg

В рамките на късия интервал от формиране на делото са осъществени огромен размер процесуално-следствени дейности, на база на които са направени заключенията. Изготвени са биологична експертиза, сложна физико-химична еклсперитза, ДНК експертиза, взети са натривки от лява и дясна ръка на лицата, както и от облеклата на потърпевшия, конфискувани са камери от местопроизшествието, на които е назначена експетиза. Разпитани са очевидци. Има свидетел, който е бил на мястото при замяна на репликите, ударите и след това е чул изстрел, съобщи а.

Събраните доказателства сочат, че в началото е имало засечка на револвера, по-късно е създаден изстрел, с който са породени пострадванията на потърпевшото лице.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР