На 24 юли Дженифър Лопес навърши 50 години. Кръглият юбилей

...
На 24 юли Дженифър Лопес навърши 50 години. Кръглият юбилей
Коментари Харесай

Как Алекс Родригес направи Джей Ло най-щастливата жена

На 24 юли Дженифър Лопес навърши 50 години. Кръглият празник тя означи повече от уместно - с блестящо празненство на частен остров, голяма торта, фойерверки, златна рокля и танци до зори.

А на купона рожденичката и нейният избраник се появиха с чисто ново Porsche 911 , което в следствие се разбра, че е подаръкът на Родригес за Джей Ло. Дни по-късно бейзболистът разгласява в канала си в YouTube видео, с което дава повече детайлности за изненадата.

Да направиш подарък на човек, който на пръв взор си има всичко и може да си разреши всичко, сигурно не е лесна задача. Но А лекс съумя да се оправи също толкоз сполучливо, колкото и с това да открадне сърцето на Лопес.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Юли 29, 2019 в 11:42 PDT

След съвещания с неговите деца и тези на Дженифър, фамилният съвет взема решение, че концепцията на Родригес да купи кола на рожденичката е повече от добра. Само една дребна детайлност - тя не е карала от повече от 20 години.

Но Алекс не се тормози да изкара Дженифър от зоната й на комфорт , за което тя по-късно неведнъж ще му благодари. Две седмици преди юбилея й нещата са задействани и всички включени в проекта нямат самообладание да пристигна моментът на изненадата.

На 24 юли Лопес и Родригес разпускат край басейна в имението им, когато той скача, завързва очите й и с мудни стъпки я води към новатa й облага. Сърцето на Дженифър ще изскочи от неспокойствие, когато годеникът й маха превръзката и тя вижда пред себе си чисто ново, алено Porsche. И то персонализирано.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от JROD = BEST COUPLE EVER (@jloverforever_jrod) на Юли 30, 2019 в 10:31 PDT

Певицата си признава, че не е карала от много дълго време, само че няма никакво самообладание да се качи зад кормилото на спортния автомобил. Въпреки че може да си разреши няколко такива, тя до момента не е имала сходен и признава, че ще си го употребява с най-голямо наслаждение.
 Дженифър Лопес, 50-ят рожден ден на певицата и блестящото празненство по случая
Щурият рожден ден на Джей Ло

Една дива на половин век

" Ти ми върна независимостта. " , сподели Джен на Алекс, което сигурно е най-голямото самопризнание за него. И то освен за съответния жест, а за цялостното му отношение към Лопес. Няма подозрение, че точно той е мъжът, който тя заслужава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР