На 24 септември, четвъртък, от 19 часа в парка на

...
На 24 септември, четвъртък, от 19 часа в парка на
Коментари Харесай

Huawei и Cinelibri канят всички на финалната прожекция на финалистите в Smartphone Film Festival 2020 |

На 24 септември, четвъртък, от 19 часа в парка на Военна Академия ще се състои финалната прожекция на филмите от второто издание на Huawei Smartphone Film Festival. Тя е безвъзмездна и отворена за всички почитатели на Huawei, кино изкуството и основаването на качествено наличие в България.

Гостите на събитието ще имат опция първи да видят резултата от креативния развой на петимата финалисти, които имаха късмет да трансфорат концепцията си в същинско кино благодарение на Huawei P40 Pro, под менторството на потвърдени експерти в сюжета, режисурата и кинематографията в лицето на Ваня Николова, Яна Титова и Александър Станишев. Huawei, Cinelibri и медийният сътрудник Артакция са подготвили и други изненади, а един от гостите на томболен принцип ще завоюва ултралекият нов преносим компютър Huawei Matebook 13.

Можете да се регистрирате и в особено основаното за задачата Фейсбук събитие. За регистрация влезте.

Заповядайте на една приятна есенна вечер на киното, снимано с Huawei P40 Pro!

--------------

За журито:

Александър Станишев

Той е един от най-известните български оператори. Снимал е над 250 реклами, американският филм Touched With Fire с Кейти Холмс, продуциран от Спайк Лий. Познаваме работата му и от филмите " Вяра, обич и уиски ", " Маймуна ", сериалите " Стъклен дом ", " Под Прикритие ", " Дървото на живота ", " Връзки ”, " Столичани допълнително ", " Денят на бащата ". Документалният филм " Тайният живот на Вера " е селектиран в Camerimage 2019, Sundance 2019 и Berlinale 2019. Александър Станишев е притежател на премия за операторство от фестивала в Сламданс 2012 в Съединени американски щати, има няколко фотографски изложения и е бил част от Vienna PhotoBook Festival.

Яна Титова

Яна Титова е актриса и режисьор, чието име се подрежда измежду това на най-хубавите млади актриси и режисьори. Играла е на сцената на Народен спектакъл " Иван Вазов " и Младежки спектакъл " Николай Бинев ", снима се във кино лентата " Кецове ", " Стъпки в пясъка, " Лов на дребни хищници " и още. Носителка е на премия " Аскеер ", на премия за най-хубава женска роля на Българската кино академия, на Златна роза за поддържаща роля. Завършва влиятелния “Талант кампус ” - част от паралелните стратегии на “Берлинале ”. Яна е създател е на документалния филм " 88MHz ", с който печели премия на публиката на фестивала Master of Art. Пълнометражният дебют на Яна " Доза благополучие " се трансформира в един от най-успешните български модерни филми, а феновете на " Откраднат живот " могат да се насладят на работата й освен като режисьор, само че и пред камера.

Ваня Николова

Тя е измежду най-известните сценаристи у нас и драматургичен съветник на голям брой сюжети. Сценарист е на телевизионното предаване " Сблъсък “, основен редактор на италианското списание MAX, основен сценарист на сериала " Под прикритие ", " Връзки ", " Четвърта власт ". Носител е на няколко награди за най-хубав български сериал и е сценарен съветник на кино лентата " Котка против стената ", част от програмата на фестивала в Локарно.

Този звездно жури се добавя от Жаклин Вагенщайн , шеф и куратор на кинофестивала Cinelibri, и Лонгруи Циу , общоприет управител на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

* Събитието ще се организира при спазването на всички епидемиологични ограничения
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР