На 24 ноември в комплекс СИ²ЛА етнодивата ИЩАР ще направи

...
На 24 ноември в комплекс СИ²ЛА етнодивата ИЩАР ще направи
Коментари Харесай

Ищар: Идвам в невероятния Пловдив с цялото си семейство!

На 24 ноември в комплекс СИ²ЛА етнодивата ИЩАР ще направи юбилеен концерт, с който ще означи 20 години на сцена. На 10 ноември тя отпразнува и персоналния си рожден ден. Пловдивчани и гостите на Пловдив ще се насладят на едно неповторимо по рода си шоу с доста изненади. За някои от тях Ищар споделя в изявлението си, а другата изненада тя взема решение да остави в загадка до 24 ноември. Единственото, което научихме е, че на концерта тя ще изненада с българска ария в дует с известна БГ звезда, а името ще научим единствено, в случай че бъдем в комплекс СИ²ЛА.

- Какво е настроението и по какъв начин се готвите за концерта си в Пловдив?

- Готвя се както постоянно за сцена – приготвям разнороден репертоар, театрални резултати. Пристигам с бенда си, както и сготвям за пловдивчани и гостите ми на концерта някои изненади: от Тел Авив идва феноменална двойка танцьори, поканила съм и специалисти по образни резултати, само че дано има и детайли на изненада.

- Какво е театралното Ви облекло? Кой създава тоалетите Ви?

- За всеки мой концерт планирам мои лични облекла и намирам някой, който да ги извърши. Разбира се разгадавам и на видни дизайнери. Харесвам стилистиката и нося облекла на Gucci, Armani, Jean-Paul Gaultier, Cavalli… Също по този начин и на други дизайнери, които открих в Ню Йорк и съчетавам с нещо, което имам в моя дрешник. Комбинирам, както и в моята музика. Харесвам комбинацията на модерното, чувственото и очарователното.

- Имате ли ритуали преди да излезете на сцена?

- Ритуали чак не, само че постоянно вардя гласа си. Практикувам йога, за сила одобрявам банан и мед. Не се храня преди концерт. Немислимо ми е да се храня и след това да пея. Опитвам преди излизане на сцена да не приказвам доста, вардя глася си.

- Научихме, че за първи път пристигате в България, в частност в Пловдив с двете си деца. Когато децата Ви са в залата, каните ли ги на сцената? Каква е страстта да знаете, че са измежду публиката?

- Трябва да кажа, че постоянно вардя децата си от звука. Виждали са ме може би два пъти на сцената, само че постоянно са с някой от семейството…анонимно. Сега взех решение да дойдат с мен в България, с цел да видят прелестната Ви страна и невероятния Пловдив. Моята щерка стартира да свири на тъпан, като татко си. Тя се упражнява доста на моите песни. Тя мечтае да бъде с мен на сцената, само че аз постоянно й споделям, че би трябвало да бъде експерт, с цел да се качи на сцената пред толкоз доста хора… Точно в този момент не знам дали тя ще може да бъде на сцената с мен в Пловдив. Все още не съм решила.

- Какво любопитно ще споделите с нас по отношение на концерта Ви в Пловдив?

- Разбира се ние приготвяме музиката, приготвяме нови песни, които в никакъв случай не сме представяли на сцена…Това са песни от мои остарели албуми, които може би публиката ще открие за първи път в Пловдив. Също по този начин работя с танцьори за този концерт, което е за първи път в България. Специално за моя юбилеен концерт и за публиката, пристигнала да ме почете, ще има LED екран, който „ ще опише “ фотоприказка и имам вяра, че публиката ще „ попътува “ измежду моите мемоари и хубави песни.

На финала на изявлението Ищар показа, че чака с неспокойствие срещата с пловдивчани и гостите, че се вълнува и от това, че хората ще видят другото й лице - практикуваща йога на 23 ноември и дава обещание доста въодушевление и страсти с концерта на 24 ноември в комплекс СИ²ЛА. Билети към момента можете да закупите на касите на Ивентим – пред общината, в Дома на културата, Античен спектакъл, туристически център на пл. Римски стадион, Музикален магазин и онлайн.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР