На 24 ноември ще се случи щастливо астрологично събитие, една

...
На 24 ноември ще се случи щастливо астрологично събитие, една
Коментари Харесай

Днес ще се случи щастливо астрологично събитие, звездите вещаят любов, хармония и щастие

 На 24 ноември ще се случи щастливо астрологично събитие, една от най-хубавите поличби, които човек може да получи в любовта. Планетата на хубостта и сладострастието Венера ще попадне в буйната прегръдка на небесния колос Юпитер, който символизира изобилието и шанса.

Събитието ще се случи в 27-ия градус на знака Стрелец, което е централна точка в центъра на Галактиката и се свързва с извънреден шанс и чисти духовни проявления. То е заричане от звездите за обич, естетика, благополучие и разцвет. Не е нужно да се напрягате или да полагате някакви великански старания, с цел да ги постигнете. Настанало е време, в което е належащо просто да съберете реколтата и да приемете положителната карма, която се изсипва върху вас. Вие притегляте щастието и то е привлечено от вас. Насладете се на вътрешната естетика, топлина и доброжелателност, които изпитвате тези дни и ги използвайте, с цел да създадете потребни за бъдещето ви контакти. По този метод ще се отворите за хилядите благоприятни условия за напредък и благополучие, които дебнат зад всеки ъгъл.

Взаимоотношенията от всевъзможен темперамент са главният фокус на този съвпад. Повишената ви физическа и духовна хубост доста ще помогне за възстановяване на вашата известност. Разбира се, една избрана връзка ще бъде с необикновен приоритет. Съвпадът на Венера и Юпитер е може би най-подходящият миг да се влюбите. И бъдете сигурни, че в случай че това се случи, няма да бъде просто флирт, а една в действителност постоянна и обещаваща сантиментална история.

Обърнете нужното внимание и на финансовата страна на живота, тъй като Юпитер подарява с шанс всички действия, свързани с печелене на пари, изключително в случай че включим в уравнението и Венера. Тогава приказваме за страховит късмет в лотарии и всевъзможен тип хазартни игри. Направените в този интервал вложения, най-много в творби на изкуството, бижута и други първокласни аксесоари, ще имат постоянна възвращаемост.

Нашият съвет към вас е да не отказвате нито едно предложение, което ще получите през този интервал, тъй като не знаете от къде може да изскочи заекът. Небето е благосклонно към вас и изсипва обилно даровете си, единствено би трябвало да се научите по какъв начин да ги приемете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР