На 24 ноември ще се проведе първият семинар по плажен

...
На 24 ноември ще се проведе първият семинар по плажен
Коментари Харесай

Организират първия семинар по плажен футбол в България. Ангел Петричев също ще чете лекция

На 24 ноември ще се организира първият семинар по плажен футбол у нас. Организатор на събитието е новият ръководител на комисията по бийч сокър в БФС Николай Чернев, а хазаин на работната среща ще бъде Разград.

Мероприятието има за цел да събере на едно място всички клубове в страната, които развиват тази извънредно атрактивна вариация на футбола у нас, а в програмата на семинара са включени значими въпроси по отношение на действието на спорта за идващия сезон. 
Специална лекция на тематика " Маркетинг и ръководство на клуб " пред участниците ще изнесе изпълнителният шеф на шесткратния първенец на страната и участник в Шампионската лига Лудогорец Ангел Петричев. Старши треньорът на националния отбор Симеон Христов ще запознае присъстващите с новините и трендовете от последния уоркшоп на ФИФА, а Николай Чернев ще изложи вижданията на комисията по плажен футбол за развиването и календара през 2018 година
Новото управление на органа интензивно работи по стратегия за повишение на организацията и популяризирането на бийч сокъра у нас, който е един от най-бързо разрастващите се спортове в международен мащаб.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР