На 24 години е загиналият мъж в тежката катастрофа снощи

...
На 24 години е загиналият мъж в тежката катастрофа снощи
Коментари Харесай

Покъртителни подробности за зверското меле на пътя Русе-Силистра

На 24 години е починалият мъж в тежката злополука нощес по пътя Русе-Силистра, в сектора сред село Сандрово и град Сливо поле, осведомят от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.

Сигнал за случая е постъпил в 20.42 часа. Веднага на мястото идват екипи на противопожарната работа, на полицията и на Спешна помощ.
Според първичните данни на прав и изсъхнал сектор автомобил " БМВ " с разградска регистрация, с 19-годишен водач, движещ се към град Сливо поле, се блъска в идващото против него " БМВ " с русенска регистрация, ръководено от 24-годишен мъж.

При удара първата кола се разцепва на две елементи, като предницата й се подпалва. Лекият автомобил с русенска регистрация е напуснал пътното платно вдясно и се е блъснал в крайпътно дърво.

На място е умрял 24-годишният водач. С него е пътувало и 18-годишно момиче, което се е возило на предната седалка. То е тежко потърпевшо и е настанено в интензивното поделение на русенската болница с заплаха за живота. Шофьорът на другия автомобил също е в интензивното поделение на здравното заведение с фрактури на крайници и таза, голям брой натъртвания и охлузвания по цялото тяло, само че няма заплаха за живота му.

Продължава изясняването на събитията и аргументите за възникването на тежкото произшествие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР