На 24 април Плутон става ретрограден до 3 октомври 2019

...
На 24 април Плутон става ретрограден до 3 октомври 2019
Коментари Харесай

Ден за установяване на мир и равновесие

На 24 април Плутон става назадничав до 3 октомври 2019 година. В някои области ще внесе опустошения, загуби, мъчителни промени. В персонален проект събитията зависят от позицията му в персоналния ви хороскоп.

Ретроградното придвижване на Плутон ще ни подтиква да преразгледаме досегашните си позиции, възгледи, връзки и да предприемем промени там, където е нужно, в съответната област от живота си, да изоставим това, което е към този момент отживяло, остаряло и излишно и не ни прави работа.

Луната влиза в земния знак Козирог от 01:51ч, където ще обитава до 12:28ч на 26 април.

Луната се намира в дома на Сатурн - господ на времето, търпението, строгостта и тестванията. Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Ентусиазмът и романтизмът присъщи на Луната в Стрелец, минават в трезви и здрави страсти. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, доминират конкретността, практичността, рационалността. Ефективността и работоспособността се усилват доста. Хората търпеливо, спокойно, продуктивно работят. По това време е елементарно да се изградят тактики. Тъй като обаче лунният ден през днешния ден е неподходящ, може да се появи прочувствен мраз, равнодушие, операция на непознати усеща с егоистични цели.

Този интервал е сполучлив за чиновниците на държавните структури - началници, служители, където се изискват смирение, дисциплинираност и на практика метод. Благоприятно време за политици, производители, адвокати. По-малко удобно е за художници, създатели, търговци и занаятчии.

Децата стават в този интервал по-спокойни, само че склонни към ловкост, непримиримост, предпочитание да ръководят. Помогнете им да развият позитивни качества към реда, дисциплинираност, акуратност, спестовност. Учете ги да развиват волята, да реализират задачата си. Насърчете ги да мечтаят за бъдещата си специалност, за своето предопределение: в такива дни далечните цели са по-лесни за образуване. Особено значимо е да научим децата да почитат и обичат старите хора, традициите, историята и да развиват своето самообладание.

Чувствителни елементи на тялото: кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към насъбраните соли. Този интервал е подобаващ за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказани. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

19 лунен ден от 00:44ч на 24 април до 01:38ч на 25 април

Този лунен ден носи отрицателна сила. Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани.

Съвети: Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие.

Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости.

Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения.

Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях.

В този лунен ден Висшите сили ни „ проверяват” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към действителния живот.

Днес е 5 безоблачен ден – Ден за определяне на мир и равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа. Редът и разсъдъкът би трябвало да са преобладаващи в дейностите ви. Ден на скромните и работливи хора. Който работи ще получи благословия.

Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня със кавги. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР