На 24 април Отмъстителите и други колоритни герои от поредицата

...
На 24 април Отмъстителите и други колоритни герои от поредицата
Коментари Харесай

"Отмъстителите: Краят" с извънземна гала премиера в София

На 24 април Отмъстителите и други колоритни герои от поредицата стопираха да препускат из Вселената в търсене на правдивост и завършения и избраха Земята, с цел да отбележат своя върховен разцвет. Миналата вечер в Синема Сити IMAX, Mall of Sofia се организира формалната церемония премиера в чест на 22-рия филм от филмовата галактика на Марвел, въодушевен от паметната комиксова реалност и отбелязващ един дълго чакан героичен край. Повече от 300 посетители почетоха прочувствената вечер и публично се трансфораха в първите очевидци на края у нас. Събитието мина под знака на откровено нетърпеливото очакване на почитателите и следата, която филмите за супергерои са оставили надълбоко в тях. Гала премиерата бе мотив всички те в този момент да „ върнат жеста “ и да оставят своите послания към Отмъстителите на особено обособено табло.

То събра на едно място всички публични плакати на филмите на Марвел до момента и символизира неразривната преданост на най-верните фенове. Друг прочувствен продукт, който бе измежду акцентита на вечерта, бе фотографията на безусловно целия екип, виновен за феноменалното събитие, наречено кино продукции на Марвел, която дебютира предходната година във връзка 10 годишнината на филмовата галактика.

Гръмотевичният чук на могъщия Тор също се трансформира в една от атракциите на церемония премиерата и провокира същински възторг измежду всички, поискали да запаметят този миг със фотография. Тематичен коктейл и специфични изненади с усет на шотландското уиски Monkey Shoulder, достоверна “извънземна “ атмосфера, кино атрибут и доста мощно фенско наличие направиха събитието в действителност паметно и със скъпа стойност. Освен Доктор Стрейндж, Хела, Капитан Америка и Черната Пантера, по черния килим на церемония премиерата минаха и редица родни звезди, които в годините към този момент са се потвърдили и като едни от най-верните почитатели на филмите на Марвел.

Всички те способстваха за еуфоричното въодушевление на вечерта с блестящо наличие и доста сила. Сред тях бяха някои от най-големите звезди на българската музикална сцена като Орлин Павлов, Павел и Венци Венц, Буч, Гудслав, Михаела Филева, Вяра Атова и други Изключително чаровните Дани и Алекс Петканови, както и Надя и Иван Тишев, също бяха част от звездните посетители. Други известни лица бяха още златното момиче Радина Филипова, гениите от Гласът на България Криси Асенова и Тодор Георгиев, участникът във Фермата 4 Георги Янков, Антоний Аргиров, Тео Чепилов, Николай Станоев, Китодар Тодоров, Ваня Джаферович, и други Гала премиерата на Отмъстителите: Краят бе заслужен край и фактически незабравим миг в историята на комиксовите филми у нас. Силните страсти, които поражда фантастичната действителност на Марвел, не могат да бъдат събрани в една вечер, само че пък могат да я трансфорат в доста специфична. Така и се случи.

Подарете си и вие такива страсти и изживейте приключението дружно с Отмъстителите: Краят, който от 26 април разрушава кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, а в определени кина – предпремиерно още от през днешния ден.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР