На 24.01 от 20:00ч. стартира новото шоу на България "10

...
На 24.01 от 20:00ч. стартира новото шоу на България "10
Коментари Харесай

Стартира шоуто 10 фит минути с Виктор Ангелов

На 24.01 от 20:00ч. започва новото шоу на България "10 фит минути с Виктор Ангелов ". То ще се излъчва в Youtube, поради свободата на деяние, която дава онлайн канала. Предаването ще има за цел да стимулира подрастващото потомство и да образова възрастните за един здравословен метод на живот.

Продуцентът Виктор Ангелов ще застане пред камерата в ролята на водещ, където ще беседва със своите именити посетители. Предаването ще се състои от открит разговор, в който посредством 5 въпроса, гостите ще разкрият за своята спортна подготовка в всекидневието си. Освен за здравословната част от живота си, идолите на България ще разкрият и част от персоналния си живот, отговаряйки на нови 5 въпроса.

Те ще приказват за възходи, падения, бъдещи планове, обич и други неща вълнуващи всички почитатели. Гостите ще бъдат от разнообразни среди. От обичаните български първенци, до идолите на България. Началото ще даде любимецът на народа, младата кикбокс вяра Стоян Копривленски,, Снайперът”. Сред гостите се разкриват имена като световно-известната диетоложка, хубавицата доктор Енджи Касабие, капитанът на българският народен тим кикбокс водачът Атанас Божилов.

Панайот Чанков- момчето с церебрална парализа покорило върхове в канадската битка и стриит фитнеса, музикални икони, хубавици от разнообразни среди, митове и млади вяра в културизма, състезатели по ММА, акробати, волейболисти, сумисти, силови трибойци, артисти, татуисти, това са част от гостите в новото шоу! Едно неповторимо и само по рода си предаване, което поддържаха Cvetita Herbal, Mondo, Fitnes Plus, Studio Allure, Annie make up, Profile International, Национална спортна академия,,Васил Левски “.

Зад камерата в ролята на режисьор застава топ фотографат Пейо Пеев, а за хубостта на гостите ще се погрижи глимьорката Ани Димова. В шоуто ще има и седмични игри свързани със феновете, в които хубавиците Михаела Ангелова и Диляна Перустийска, ще раздадът доста награди. Бургазлията Виктор Ангелов, който е някогашен ученик на Бургаската математическа гимназия и студент на НСА споделя, че би трябвало да има повече излъчвания, която цел е да стимулират поколението за един по-здравословен метод на живот и спорта да навлезе в бита им. Здрав дух, крепко тяло, здрава нация.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР