На 23-ти септември 2023 с голямо удоволствие, за първи път

...
На 23-ти септември 2023 с голямо удоволствие, за първи път
Коментари Харесай

Безплатни консултации за всички пациенти с онкологични заболявания с медикалния онколог проф. Танер Коркмаз на 23-ти септември 2023 в гр. София

На 23-ти септември 2023 с огромно наслаждение, за първи път в София,  посреща един от най-хубавите турски медикални онколози – проф. доктор Танер Коркмаз. Авторитетният онколог от турската болница „ Аджибадем “ ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с онкологични болести, които имат потребност от достъп до най-иновативните  и съвременни способи на лекуване в онкологията. Проф. доктор Танер Коркмаз е прочут медицински онколог и има повече от 19 години опит в своята област. Завършва образованието си в университет Мармара, факултет по онкология през 2011 година Получава званието „ Доцент “ през 2012 и „ Професор “- през 2018 година.

Всички пациенти с онкологични болести, могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с медикалния онколог, по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване като се обадят на телефон  0879 009 742 и си запишат час.

Основните клинични области на интерес на проф. доктор Танер Коркмаз включват:
колоректален ракрак на гърдатарак на белия дробрак на горната част на стомашно-чревния трактрак на яйчницитебъбречни тумори
Методи на лекуване, които проф. доктор Танер Коркмаз употребява в своята процедура:
ХимиотерапияИмунотерапияТаргетна терапияЛъчетерапияIMRT – Модулирана с интензитет лъчева терапия
 

Желаещите да получат второ здравно мнение от проф. доктор Танер Коркмаз на 23-ти септември 2023 в гр. София, би трябвало да си запишат час авансово на телефоните на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “: 0879 977 402 и 0879 977 401 или да заявят, стремежи от тях час, онлайн на.

Имайте поради, че по време на консултациите с проф.д-р Танер Коркмаз, прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполага пациентът все още.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР