На 23 октомври, петък, от 10.30 часа в Гербовата зала

...
На 23 октомври, петък, от 10.30 часа в Гербовата зала
Коментари Харесай

Румен Радев ще удостои с държавни отличия изявени българи

На 23 октомври, петък, от 10.30 часа в Гербовата зала на „ Дондуков “ 2 Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще връчи държавни оценки на изтъкнати българи за значимите им заслуги в региона на културата, оповестиха от прессекретариата на Президентството.

Държавният глава ще удостои с медал Св. Св. Кирил и Методий “ – огърлие проф. доктор Елена Кутева-Тъпкова, Мая Вапцарова и Татяна Сърбинска. Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще връчи ордени „ Св. Св. Кирил и Методий “ първа степен на журналиста и странник Симеон Идакиев и Ваня Грашкина-Минчева, която е измежду създателите на Българската библиотечно-информационна асоциация и сегашен изпълнителен шеф на Националния център за информация и документи към министъра на образованието и науката. С медал „ Св. Св. Кирил и Методий “ първа степен ще бъде почетен и Христо Димитров за огромните му заслуги в региона на културата и изкуството и за популяризирането на българските обичаи и фолклор.

От 13.30 часа на гала в Гербова зала президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще удостои проф. доктор Атанас Щерев и проф. доктор Красимир Иванов с медал „ Св. Св. Кирил и Методий “ – огърлие за техните заслуги за развиването на здравната просвета и обучение в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР