На 23 май въвстартира най-новата оригинална продукция на 7Talents -

...
На 23 май въвстартира най-новата оригинална продукция на 7Talents -
Коментари Харесай

Гейминг, любов и много смях в уеб сериала „Новакът“

На 23 май въвстартира най-новата истинска продукция на 7Talents - уеб сериалът. Проектът е първият по рода си комедиен сериал у нас, отдаден на гийк и комикс културата, който наблюдава борбата сред петима души, пленени от гейминга. Какво ни чака, може да видите.

Във фокуса на сериала са всички различни способи на развлечение като видео и настолни игри, както и споровете и любовта, които се развихрят в риалити надпреварата “The Ultimate NERD Challenge ”. Героите в претърпяват страсти, гейминг и гийк борба, само че остават обединени в посланието, че човек постоянно би трябвало да се бори, с цел да реализира задачите си.
 Дойчин Трендафилов NOVA
Новакът в групата от петимата младежи, които ще поемат на незабравимо гейминг съревнование, се споделя Валери . Той не схваща нищо от нърд просвета, само че се включва в конкуренцията, пробвайки се да заблуди другите в групата, че мястото му е измежду тях. Причината естествено е жена – единственото момиче в надпреварата - Ани . В ролята на Валери влиза набиращият все по-голяма известност млад артист Станислав Кертиков , който участва на огромните екрани в лентата „ Посоки “, а постановките с негово присъединяване са „ Бесове “, „ Любовта на Анатол “ и „ Актьори против поети “. В облика на Ани ще забележим надарената Елена Замяркова , взела участие във кино лентата на Ивайло Христов " Каръци ". Ще успее ли Валери да завоюва любовта на Ани? Не пропускайте на 23 май в „ Новакът “.
 Станислав Кертиков NOVA-->
Светилото в гейминга Константин Кънев играе себе си в новаторския комедиен сериал. Той е прочут eSports & gameplay коментатор за GplayTV, а в е развил своя супер сполучлива поредност – реалити съревнование - „ The Ultimate Nerd Challenge ”.

Актьорът Сотир Мелев ще забележим като Алфата - любимецът за победител в „ The Ultimate Nerd Challenge ”. Мълчалив, извънредно образован и бдителен, за него успеха не е най-важното нещо, само че в никакъв случай не би я подарил. В надпреварата се включва още шумният и занимателен Жеко, в чийто облик се превъплъщава артистът Дойчин Трендафилов, прочут от уеб сериала " Апартамент 404 ".
 Сотир Мелев NOVA
Първият епизод на истинската уеб продукция за нърд просвета ще може да гледате на 23 май . Кой ще грабне успеха в надпреварата, ще завоюва ли огромната премия – не пропускайте да гледате всяка сряда новия сериал във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР