На 23 май във Vbox7.com стартира най-новата оригинална продукция на

...
На 23 май във Vbox7.com стартира най-новата оригинална продукция на
Коментари Харесай

Гейминг, любов и много смях в уеб сериала „Новакът“

На 23 май във Vbox7.com започва най-новата истинска продукция на 7Talents - уеб сериалът „ Новакът “. Проектът е първият по рода си комедиен сериал у нас, отдаден на гийк и комикс културата, който наблюдава борбата сред петима души, пленени от гейминга.

Във фокуса на сериала са всички различни способи на развлечение като видео и настолни игри, както и споровете и любовта, които се развихрят в риалити надпреварата “The Ultimate NERD Challenge”. Героите в „ Новакът “ претърпяват страсти, гейминг и гийк борба, само че остават обединени в посланието, че човек постоянно би трябвало да се бори, с цел да реализира задачите си.

Новакът в групата от петимата младежи, които ще поемат на незабравимо гейминг съревнование, се споделя Валери. Той не схваща нищо от нърд просвета, само че се включва в конкуренцията, пробвайки се да заблуди другите в групата, че мястото му е измежду тях. Причината естествено е жена – единственото момиче в надпреварата - Ани. В ролята на Валери влиза набиращият все по-голяма известност млад артист Станислав Кертиков, който участва на огромните екрани в лентата „ Посоки “, а постановките с негово присъединяване са „ Бесове “, „ Любовта на Анатол “ и „ Актьори против поети “. В облика на Ани ще забележим надарената Елена Замяркова, взела участие във кино лентата на Ивайло Христов "Каръци ". Ще успее ли Валери да завоюва любовта на Ани? Не пропускайте на 23 май в „ Новакът “.

Светилото в гейминга Константин Кънев играе себе си в новаторския комедиен сериал. Той е прочут eSports & gameplay коментатор за GplayTV, а в „ Новакът “ е развил своя супер сполучлива поредност – реалити съревнование - „ The Ultimate Nerd Challenge”.

Актьорът Сотир Мелев ще забележим като Алфата - любимецът за победител в „ The Ultimate Nerd Challenge”. Мълчалив, извънредно образован и бдителен, за него успеха не е най-важното нещо, само че в никакъв случай не би я подарил. В надпреварата се включва още шумният и занимателен Жеко, в чийто облик се превъплъщава артистът Дойчин Трендафилов, прочут от уеб сериала "Апартамент 404 ".

Първият епизод на истинската уеб продукция за нърд просвета ще може да гледате на 23 май. Кой ще грабне успеха в надпреварата, ще завоюва ли „ Новакът “ огромната премия – не пропускайте да гледате всяка сряда новия сериал във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР