На 23 май е т.нар. цветно пълнолуние в Стрелец. Това

...
На 23 май е т.нар. цветно пълнолуние в Стрелец. Това
Коментари Харесай

"Цветно" пълнолуние в Стрелец на 23 май: Драматични промени за тези зодии

На 23 май е така наречен " цветно " пълнолуние в Стрелец. Това красиво и поетично име е обвързвано с традиция от антични времена, когато разнообразни общности се покланяли на Луната. По това време на годината цветните пъпки стартират да се отварят, откъдето идва и названието Цветната луна.

Този път Цветната Луна ще бъде в Стрелец – разтревожен, деен, а от време на време и авантюристичнодраматични промени! Ето за какво Пълнолунието в Стрелец е обвързвано с доста динамичност и трагични промени. За кои зодии обаче трансформациите, които ще настъпят по време на този интервал, ще бъдат най-големи и обилни.

Овен

Пълнолунието в Стрелец ще премине през вашия 9-и дом. Очаквайте щастливи събития! Късметът несъмнено ще бъде на ваша страна. Можете да изтеглите лотариен билет или просто да се впуснете в ново начинание, което ще ви донесе доста положителни страсти. Използвайте силата на този интервал за положително.

Водолей

Плановете, които сте градили до този миг, могат да претърпят сериозна смяна. На това пълнолуние можете да придобиете нови познания, които ще ви накарат да измененията визията си за живота. Тъй като 11-ти дом също е обвързван с вашата среда, бъдете подготвени за нови запознанства с забавни хора. Не забравяйте, че постоянно би трябвало да се откажете от остарели неща, с цел да създадете нови. Не се опасявайте от смяна на това пълнолуние!

Близнаци

Краят на май ще бъде богат на събития за вас, Близнаци, в персоналния ви живот. Пълнолунието в Стрелец ще премине през вашия бранш на дълготрайни партньорства и брак. Ако към този момент имате връзка, пробвайте се да изненадате половинката си с нова среща. Кратко пътешестване дружно е превъзходен вид! Ако сте сами, тогава не се тормозете - Цветната луна и транзитите на Венера и Юпитер в края на май сигурно няма да ви разрешат да скучаете сами!

Телец

Енергията на Луната в Стрелец ще премине през вашия 8-и дом, който носи прераждане и неразрешени тематики. Възможно е да пожелаете да изпитате нови чувства във връзката си - не забравяйте да обсъдите това с колегата си. Не забравяйте, че имате хора наоколо, които са подготвени да ви поддържат в сложни моменти. Не се опасявайте да се обърнете към тях за съвет.

Рак

Ако от дълго време мислите да продължите развиването си в дадена област, записването на курсове за напреднали е чудесна концепция в края на май! Пълнолунието ще повлияе на вашия бранш на салдото работа-дом, както и на връзките с сътрудниците. Струва си да разгледате по-отблизо опциите за приемане на спомагателна информация за вашата компетентност. Подобна самодейност несъмнено ще бъде възнаградена от Стрелец, който се грижи за интелектуалното развиване!

Стрелец

На Стрелците е строго противопоказано да стоят у дома по време на пълнолуние! Опитайте се да запълните дните си с нови познания и познанства. Вашият метод на живот претърпява промяна - пробвайте се да развиете нови здравословни привички, написа woman.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР