На 23 декември на площад Сава Младенов“ се проведе традиционният

...
На 23 декември на площад Сава Младенов“ се проведе традиционният
Коментари Харесай

Проведе се традиционният Коледен базар в Тетевен

На 23 декември на площад „ Сава Младенов “ се организира обичайният Коледен базар, проведен от Община Тетевен.

Изключително богат и разнороден на продукти, той се трансформира в самобитна галерия на въображението и творчеството. В него се включиха детски градини, учебни заведения, читалища, центрове, занаятчии – както локални, по този начин и от други обитаеми места и други, оповестиха от общината.

Кметът на Община Тетевен – доктор Мадлена Бояджиева бе измежду посетителите на базара. Тя направи обиколка на всички щандове, на които бяха изложени най-различни играчки, коледни сувенири, хранителни артикули, дървени и шивашки произведения, като множеството от тях бяха ръчно направени.



Кметът поздрави всички участници в базара, отбелязвайки инициативността, творчеството и уменията им, с които са основали своите невероятни коледни продукти.

Инициативата към този момент се е утвърдила като традиция, която се припознава от от ден на ден хора, а участниците се усилват всяка минала година, което може единствено да ни радва, сподели доктор Бояджиева.

Тя акцентира, че макар неприятното време участниците и посетителите са запазили Коледния си дух и въодушевление. Кметът насочи пожелания за радостни Коледно-новогодишни празници на всички.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР