На 23-24 декември руски учени и представители на най-големите национални

...
На 23-24 декември руски учени и представители на най-големите национални
Коментари Харесай

В Русия ще създадат карта на водородните технологии

На 23-24 декември съветски учени и представители на най-големите национални компании ще се съберат на научно-практическата конференция „ Водород. Технологии. Бъдеще “. Тя ще се организира на платформата на Томския политехнически университет и е проведена от неотдавна основания консорциум за развиване на водородните технологии „ Технологична атомна котловина “.

В конференцията ще вземат участие представители на университети, Руската академия на науките, както и компании, които се интересуват от развиването на водородните технологии като „ Росатом “, Газпром “, Новатек “, „ СИБУР “ и други.

„ Конференцията е първото огромно събитие, проведено от участниците в консорциума и ще бъде платформа за разискване на провокациите, актуалното положение и вероятностите през развиването на водородната енергетика в Русия. Планираме да създадем карта на софтуерните пълномощия в областта на водородните технологии, в която ще бъдат основани софтуерни вериги и показани съответни артикули, които са подготвени да бъдат внедрени в съветската индустрия “, съобщи краткотрайно изпълняващият длъжността ректор на Томския университет Андрей Яковлев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР