На 23.09.2018 г. в град Тетово (Македония) се проведе турнира

...
На 23.09.2018 г. в град Тетово (Македония) се проведе турнира
Коментари Харесай

Наши каратисти спечелиха три златни медала на турнир в Македония

На 23.09.2018 година в град Тетово (Македония) се организира шампионата по карате " Златен Куп ". Семеен кодекс Щит (Нови Искър) беше единственият български представител на надпреварата и се показа добре. Отборът ни зае 9-ото място в комплексното класиране по медали от общо 20 клуба от Албания, Македония и Косово с 3 златни, 5 сребърни и 8 бронзови медала.

Това беше второто съревнование за юношеския състав на клуба за сезон 2018/19. На 29.09 в Риека (Хърватия) следва квалификационен шампионат за Европейското състезание за младежи и девойки в Дания.

 Снимка 380194
Източник:

В края на надпреварата уредниците на шампионата наградиха управлението на Семеен кодекс Щит с почетни плакети за принос в развиването на спорта в района.

" Имаме трима състезатели, които могат да се преборят за място в националния тим на идното Европейско през Февруари 2019 година в Копенхаген. Подготовката ни стартира от дълго време и за момента представянето ни е положително. Това е към този момент второ съревнование за нашите по-млади състезатели през този сезон. Надяваме се и тримата ни състезатели да съумеят да се преборят за място на Европейското, те имат доста положителни условия за тренировки и работят крепко ", съобщи Павел Стоянов, основен управител на Семеен кодекс Щит.

 Снимка 380193
Източник:

 Българка с напредък в международната класация по карате, приготвя се за съревнование в Япония
Българка с напредък в международната класация по карате, приготвя се за съревнование в Япония

Кристина Свиленова към този момент е на 80-о място
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР