На 22 юни (понеделник) от 14:00 часа в зала Joy

...
На 22 юни (понеделник) от 14:00 часа в зала Joy
Коментари Харесай

Националният боулинг шампионат се подновява в понеделник с рекордно издание

На 22 юни (понеделник) от 14:00 часа в зала Joy Station, Студентски град – София стартира рекордното издание на 87-ия шампионат по боулинг “Фантастико Оупън”. Любителите и състезателите на тази игра могат да бъдат щастливи, че след близо 4-месечното спиране заради изключителната конюнктура, в този момент събитията се възобновяват и още веднъж най-хубавите ще премерят сили между тях.

Турнирът резервира наградния си фонд от 5000 лв. и се чака над 100 индивида да се включат в конкуренцията. По традиция от понеделник до петък от 14:00 и от 18:00 часа са квалификационните серии, в съботния ден са последните квалификации и десперадо ( финален шанс). В неделя от 10:00 часа започват финалните игри в групите за установяване на новите първенци от 87-ото издание.

“Дойде времето, в което и нашият спорт се завръща в спортна конюнктура. Всички хигиенични рекомендации ще бъдат спазени и ние като уредници сме взели нужните ограничения. Очаквам доста мощно показване от всички, тъй като дългото време отвън залата евентуално ги е нахъсало за игра и това ще стане факт още в понеделник, когато започваме. Заявките за присъединяване идват непрекъснато и разпределяме сериите, само че сигурно ще продължим със записването и по време на квалификациите, тъй като чакаме и състезатели от чужбина. Целият ни екип е подготвен за идния 87-и шампионат и поканвам всеки, който има предпочитание и опция да се включи и да играе във “Фантастико Оупън”, показа Теодора Дончева – основен уредник.

И този път събитията от спортните писти ще могат да се наблюдават в действително време на платформата bowlzone.eu, а искащите да следят онлайн шампионата могат да участват в Joy Station, Студентски град гратис във всички дни на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР