На 22 юни 2018 г., д-р Мадлена Бояджиева – Кмет

...
На 22 юни 2018 г., д-р Мадлена Бояджиева – Кмет
Коментари Харесай

Кметът на Община Тетевен направи оглед на дейностите по ремонта на физкултурния салон на НПГГСД ,,Сава Младенов“

На 22 юни 2018 година, доктор Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, направи оглед на дейностите по ремонта на физкултурния салон на Националната професионална гимназия по горско стопанство и дървообработване “Сава Младенов” – Тетевен, който стартира през миналата седмица, оповестиха от общината. Строителните действия са част от реализацията на план Реконструкция, възобновяване и съоръжение на сградния фонд на гимназията по контракт за финансиране № BG16RFOP001-3.002-0038-C01. Той се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020г., съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване. Предвидените вложения ще бъдат вложени в четирите здания на учебното заведение: “Учебно-административна сграда”, “Общежитие”, “Столова и кухня” и “Физкултурен салон “ и са на обща стойност 1 299 989.08 лева

Целта на плана е: обезпечаване опция за целодневна организация на образователния развой посредством възстановяване на инфраструктурата, мястото за образование и спорт; възстановяване качеството на просветителната среда и повишение на нейната прелест измежду учениците посредством възобновяване на материалната база; изцяло уединяване на сградата; замяна на хидроизолационните пластове и покривно покритие от ламарина.

Кметът означи, че е на разположение добра връзка сред управлението на Община Тетевен, изпълнителите на строителните действия и управлението на учебното заведение. Ще се следи строителните действия да се правят качествено и в период без да се нарушава образователния развой.

Това е един значим и нужен план, който ще обезпечи по – качествено, налично и конкурентноспособно обучение в Община Тетевен.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР