На 22 януари 1941 г. група млади хора отиват в

...
На 22 януари 1941 г. група млади хора отиват в
Коментари Харесай

Странната история на вещерското вуду парти за убийството на Хитлер

На 22 януари 1941 година група младежи отиват в хижа в горите на Мериленд, с цел да убият Адолф Хитлер.

Техните оръжия са шивашки манекен, нацистка униформа, няколко секири, кутия, цялостна с нокти, доста ром и мощна религия в тъмните сили на вуду магията.

Във видеото горе вижте няколко мита към личността на Адолф Хитлер

Днес това е една от най-необичайните истории, обвързвана с някои много странни персонажи от предишното. Въпреки че историята звучи много неуместно, за хората, участвали тогава, това ни минимум не било смешка.

Историци: Хитлер е бил злобен поради деформирани гениталии

Те в действителност вярвали, че силите на тяхната тъмна вуду магия биха били способни да анатемосан Хитлер и да го изпратят в пъкъла. Това е и повода да поканят фотограф на списание LIFE, който да документира ритуалите.

Как се заражда концепцията

Уилиам Сийбрук - публицист, странник, еретик, член на Загубеното потомство и човекоядец, е една много необикновена персона, която макар своята чудноватост не страда от липса на почитатели.
 Уилиам Сийбрук Уилиам Сийбрук
Група младежи от Вашингтон се въодушевява от книгата му „ Witchcraft: Its Power in the World Today “, в която детайлно е разказано всичко, което е научил за Сатанизма и вуду магиите в Хаити. Те имат вяра, че тъмната магия е същинска и биха могли да я употребяват за положително.

Младежите се свързват със Сийбрук и го питат за мнението му по отношение на тяхната концепция да убият Хитлер с вуду. Винаги подготвен за нови преживявания, Сийбрук незабавно се съгласява. Списание LIFE също не отхвърля предлагането да участва на ритуалното празненство.

Канибализмът като обред за посвещаване в секрети общества и удостояване на мъртвите

LIFE поема задачата да да се увери, че Хитлер ще разбере за вуду празненството, а също и да окуражи своите читатели да провеждат сходни събития у дома. Защото както пишат от изданието - „ Вуду чародейството е сполучливо единствено когато жертвата знае, че такива дейности са почнали “.

ВИЖТЕ РОДНАТА КЪЩА НА ХИТЛЕР В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Вуду ритуалът

Сийбрук и неговата група обличат манекен в костюм на Хитлер. Един от присъстващите на име Тед Колдуел се облича като лекар вълшебник и с дрънкалка над главата на куклата стартира да изрича ритуално думите: „ Ти си Хитлер! Хитлер си ти! “.

Всички присъстващи се изреждат да забиват шипове в фотографията на Хитлер и хорово пеят: „ Ние забиваме нокти и игли в сърцето на Хитлер! “

The Strange Story Of The Voodoo Hex Party To Kill Adolf Hitler: https://t.co/7EzEpWDUa5 pic.twitter.com/gm2flT0x6w
— AllThatIsInteresting (@ATInteresting) 14 август 2017 година
Някои от присъстващите нападат със секири, до момента в който други забиват нокти и игли в дребни кукли, изглеждащи като фюрера. „ Истан! “, крещели участниците, искайки помощта на мрачен езически господ. „ Изпрати 99 котки да извадят сърцето му и 99 да го изядат, когато е мъртъв! “.

Когато ритуалът завършва,

Уилиам Сийбрук и останалите погребват манекена надълбоко в земята. Според тях по този начин червеите ще изядат вуду въплъщението на Хитлер и по този метод ще вземат със себе си и същинския човек.

Трагичната орис на Хелга Гьобелс - обичаното дете на Хитлер

По време на целия обред основният вещер окуражава фотографите да обзет допустимо най-вече елементи, с цел да може всички хора по света да последват образеца му.

„ За тези, които желаят да провеждат вуду празненства в домовете си, господин Сийбрук акцентира, че не е наложително да имат манекен в действителен размер “, изяснява сп. LIFE,

Последната фотография на Хитлер преди да се самоубие

Хитлер несъмнено не умира през 1941 година Той продължава да живее повече от три години по-късно, преди да се самоубие в под земята бункер в Берлин на 30 април 1945 година

Съдбата на самия Уилиам Сийбрук не се оказва доста по-различна от тази на Хитлер. Година след гибелта на диктатора Сийбрук се самоубива с шепа хапчета в Ринебек, щата Ню Йорк. След себе си оставя единствено своите книги и загатна за една необикновена персона.

За още вести и забавни материали харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Четете още:

Голямата загадка на Хитлер

Нацистка капсула на времето, открита в Полша, напомня за Третия райх

Как нацистите са употребявали за пропагандата си "перфектно " арийче от еврейски произход
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР