На 22 ноември в 05:06 ч, Слънцето напусна знак Скорпион

...
На 22 ноември в 05:06 ч, Слънцето напусна знак Скорпион
Коментари Харесай

Стрелци, през този месец мечтите ви ще се изпълняват като по поръчка

На 22 ноември в 05:06 ч, Слънцето напусна знак Скорпион и тържествено мина в символ Стрелец на фона на удобните аспекти, които подписва Луната с Юпитер (управителя на Стрелец) и Нептун.

За Стрелците стартира месец, когато би трябвало да се заемат с изправяне на грешките, които са позволили до момента. С достолепие ще устоят и новите тествания. Любовта им ще е взаимна, а фантазиите ще се извършват като по поръчка.

Стрелците от първа декада (23.11-02.12.) са надарени със мощен разсъдък, доблестен, здравомислещ, само че разтревожен и внезапен темперамент. Способни са намерено да се опълчват на “врага” и независимо да се оправят със сърпрайзите на ориста. В същото време са изцяло беззащитни пред клюки и интриги. Независими персони, имат енциклопедични знания, мъжете се интересуват от спорт и лов. Способни са да си изгубят главата под напора на мощните пристрастености. Като предписание са положителни труженици, целенасочено заработващи парите, само че материалното благоденствие го получават не толкоз елементарно. Понякога с възрастта поражда податливост към разсипничество. Мъжете би трябвало да се сдържат във влечението си към чувствените удоволствия и спиртните питиета. На хората от тази декада техни камъни са гранат, ален аметист и тюркоаз. При родените от 22-30 ноември е мощно развито възприятието за лично достолепие. Родените от 30.11 до 01.12 са красиви и чувствени персони. Намират се под въздействие на Меркурий. Важни години 35, 40.

Стрелците от втора декада (03-12.12.) се отличават с открит и разгорещен темперамент, богато въображение, обич към изкуството и музиката. Енергични и любознателни натури, вид откриватели, склонни към разбор и подредба. Неспокойствието, любовта към смяна на местата, мощната прочувствена схватливост ги прави прекомерно подвластни от моментните им стремежи и промяната в настроенията. Творческите подеми се сменят с интервали на меланхолия. Стрелците от тази декада са смели, от време на време до неблагоразумие. По душа са авантюристи и романтици. Животът им е цялостен с промени. Обичат откритите пространства. Обикновено са алтруисти, увличащи се по философията, склонни към велики, само че малко реалистични проекти. Допада им публичната активност и опциите да уголемяват своята сфера на въздействие. В любовта постоянно се сблъскват с компликации, които сами провокират. Препоръчват им се синьо-виолетовите камъни на Юпитер - гранат, рубин, халцедон, лилав аметист. Намират се под въздействие на Луната. Важни години: 15, 30, 40, 45, 60.

Стрелците от трета декада (12-21.12.) са прекомерно спорни персони. Те са положителни и великодушни, само че властни до абсолютизъм. Пресметливи, избухливи и несдържани. Иначе са смели, честолюбиви, с заченъци на водачи и мощна воля и това ги прави сегашни борци. За тях живота е борба. В същото време са мнителни, непрекъснато водят война с мислени врагове. Притежават огромна сила и досетливост. Обикновено се употребяват с престиж и доближават до висок професионализъм в работата, дават скъпи препоръки. Отлични ръководители са. Остротата на мозъка им се съчетава с житейската им ловкост и гения на положителни стратези. Лесно се придвижват по служебната стълбица. Не обичат застоя. Не са равнодушни към богатствата на живота. Ярки персони и постоянно удивляват близките със своите качества. Трябва да внимават илюзиите да не заглушат здравият им разсъдък. Техен камък е лазурит, който ги въодушевява. Намират се под въздействие на Сатурн. Важни години: 19, 36, 38, 40, 45, 57, 75.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР