На 22 март в Московския институт за международни отношения се

...
На 22 март в Московския институт за международни отношения се
Коментари Харесай

Китайско-руска кръгла маса по медийни въпроси се проведе в Москва

На 22 март в Московския институт за интернационалните връзки се организира китайско-руска кръгла маса по медийни въпроси на тематика „ Модернизацията в китайски жанр и новите благоприятни условия за света ". Събитието беше проведено взаимно от Китайската медийна група (КМГ) и съветската държавна медийна група „ Русия през днешния ден “.

Шън Хайсюн, заместник-ръководител на отдел „ Публичност “ на Централен комитет на ККП и шеф на КМГ, дружно с ръководители на водещи съветски медийни организации, ректори на университети, висши държавни чиновници, специалисти и учени от двете страни организираха оживена полемика и споделиха своите отзиви и хрумвания. Участниците се съгласиха, че Китай е създал път на рационализация, която е в сходство с националните специфики, предоставяйки сполучлив модел за проучване на други страни и откривайки нов път за човешката цивилизация.



В своята тирада Шън Хайсюн съобщи, че КМГ ще се стреми да предизвиква разнообразието и справедливостта в интернационалната връзка, с цел да може да бъдат чути повече гласове на хората от целия свят, ще показва самостоятелни проучвания и ще поставя старания да способства за демонстрирането на нов модел на модернизацията на човешкото общество, който да е потребен за всички страни по света.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР