На 22 март целият свят научи, че Кейт Мидълтън е

...
На 22 март целият свят научи, че Кейт Мидълтън е
Коментари Харесай

Меган Маркъл прави кинти от рака на Кейт

На 22 март целият свят научи, че Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак, а единствено няколко дни по-късно стана известно, че на 15 март Меган Маркъл е записала марката си American Riviera Orchard в обществените мрежи. Стартирането на марката е планувано да съвпадне с стартирането на нов сериал на " Нетфликс ", в който калифорнийската принцеса ще популяризира личните си артикули.

Според осведомени на хоризонта се задава договорка с издателство и персонален блог. Съобщава се, че новият план на херцогинята на Съсекс се създава повече от година и асортиментът му наподобява на композиция от аксесоари и артикули за дома. Така една от главните продуктови области ще бъде продажбата на конфитюри, сосове, консерви и масла за готвене.

Феновете на кралското семейство обаче са безапелационни, че Меган стартира марката в този момент, в пика на интереса към английското кралско семейство, с причина. Потребителите на мрежата са комплицирани от обстоятелството, че промоцията към момента е недодялана и неошлайфана и има прекомерно малко информация за продуктите на марката.

" Чувстваме, че марката към момента се основава " на чернова ". Няма фотоси на подготвени артикули, ястия или буркани със сладко. Този цинизъм няма граници, тя употребява новината за заболяването на Кейт в своя изгода ", пишат възмутени интернет консуматори.

Вътрешен човек, непосредствен до фамилията на принц Хари и Меган Маркъл, споделя пред английския Harper`s Bazaar, че марката на Меган ще бъде " нещо по-достъпно " от първокласната уелнес платформа Goop на Гуинет Полтроу. " Нещо, което се корени в нейната обич към естетиката, готвенето, гостоприемството, хедонизма и фамилията ", отбелязва източникът.

Преди брака си, Меган интензивно водеше блога The Tig, в който пишеше за положителната храна, за мода, хубост и пътешествия. Експерти допускат, че херцогинята има намерение да завоюва съществени суми - очевидно не ѝ стигат парите, които бяха завещани на принц Хари като завещание от майка му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР