На 22 март – Световният ден на водата, от 18

...
На 22 март – Световният ден на водата, от 18
Коментари Харесай

С изложба на наградени творби отбелязват Световния ден на водата в Русе

На 22 март – Световният ден на водата, от 18 часа в Мол Русе, ще бъде открита галерия с картини и фотоси от Международния конкурс за рисунка и снимка на тематика „ Вода и природа”.
Преди седмица завърши крайният период за изпращане на творбите за състезанието. Компетентно жури оцени конкурсните творби във всяка от категориите. Интересът и присъединяване през актуалната година надминаха упованията на уредниците.
Организаторите на състезанието – Общински юношески дом - Русе, ВиК ООД Русе и Община Русе канят всички участници, другари и жители на откриването на изложбата с най-хубавите селектирани произведения от състезанието и награждаване на отличените участници.
За пролетното въодушевление на призьори и посетители ще се погрижат балет „ Импулс”, Вокална група „ Приста “ ‚ Фолклорно танцово студио „ Зора” и мажоретен състав „ Екстрийм “ към Общински юношески дом Русе.
Резултатите от класирането ще бъдат оповестени на 22.03.2018 година в уеб страницата на Младежки дом - www.yc-ruse.org, уеб страницата на МИКЦ Русе www.ruse-mikc.info, както и на Facebook профила на Младежки дом, след привършване на формалната част по награждаването.
Изложбата на творбите ще остане разполагаем на посетителите на най-големия търговски център на града до края на месец март.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР