На 22 април в общинската организация на ПП ГЕРБ във

...
На 22 април в общинската организация на ПП ГЕРБ във
Коментари Харесай

Бившият кмет на Видин Огнян Ценков и Калин Каменов напускат ГЕРБ

На 22 април в общинската организация на Политическа партия ГЕРБ във Видин са подали своите заявки за овакантяване на партията двама нейни членове – някогашният кмет на града Огнян Ценков и Калин Каменов, оповестиха от офиса на Политическа партия ГЕРБ-Видин.
„ Ще удовлетворим желанието им. Вчера намерихме на вратата на офиса на ГЕРБ, тъй като в този момент не работим с цялостно работно време, заявление от Калин Каменов и Огнян Ценков, които по лично предпочитание напущат Политическа партия ГЕРБ. Мисля, че това трябваше да се случи много по-рано. Моите упования за по-ранно подаване на тези заявки за овакантяване бях свързани с това, че първо Изпълнителната комисия преди Коледа разгласи решението си и по-късно те самите, главно Огнян Ценков, неведнъж, публично и импровизирано заявяваха, че стартират да работят по нов политически план, което дава съображение за тези упования ", разяснява националният представител Владимир Тошев, регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ.
Според него, в този момент на дневен ред е двамата да подадат заявление за овакантяване на Общинския съвет. Оставането им като членове на групата общински съветници от ГЕРБ в Общинския съвет –Видин е въпрос на морал и ценностна система, уточни депутатът.
"Те напущат Политическа партия ГЕРБ, само че не са заявили и не са оповестили своето предпочитание пред Общинската изборна комисия, че напущат и Общински съвет Видин, а би трябвало да свършват и това деяние, тъй като те са определени от листата на ГЕРБ, представители са на Политическа партия ГЕРБ в Общинския съвет, което значи, че въпреки, че до момента не го потвърждаваха с нито едно свое деяние или гласоподаване в Общинския съвет, те извършват програмата и политиката на партията и в Общината, и на национално ниво.. Очаквам в най-скоро време те да си подадат и молбата за овакантяване на Общински съвет Видин ", разяснява Тошев.
Съгласно Устава на Политическа партия ГЕРБ, при подадено заявление за овакантяване на партията и организацията, желанието се удовлетворява неотложно. Така от 22 април т. година Огнян Ценков и Калин Каменов се отчисляват от Политическа партия ГЕРБ, локалната организация и не са нейни членове, прецизират от офиса на Политическа партия ГЕРБ във Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР