На 22 април (понеделник) ще бъде открит рехабилитираният 14-километров участък

...
На 22 април (понеделник) ще бъде открит рехабилитираният 14-километров участък
Коментари Харесай

Завърши ремонтът на част от пътя между пътя Добрич - Кардам


На 22 април (понеделник) ще бъде открит рехабилитираният 14-километров сектор от пътя Добрич - Кардам, оповестиха от Агенция "Пътна инфраструктура ".

Проектът се финансира от Оперативна стратегия "Региони в напредък ". На церемонията ще участва шефът на дирекция "Изпълнение на планове по Оперативна програма “Регионално развитие” 2014-2020 и по стратегиите за териториално съдействие на ЕСУ в Агенция "Пътна инфраструктура " Николина Чапанова, кметове от района, регионална администрация Добрич и други

Основно ремонтираната правата е сред разклона за с. Стефаново и кръговото кръстовище на Околовръстния път на Добрич и пътя за село Паскалево. Второкласният път е най-кратката връзка сред Румъния с курортите по българското Черноморие и свързва Добрич и Варна.

Строително-монтажните работи на сектора Добрич - Кардам, включен в лот 5 от Оперативна програма “Регионално развитие”, са изпълнени от "Инжстройинженеринг " ЕООД. Стойността на контракта е 13 813 919,64 лева с Данък добавена стойност. Строителният контрол е сбъднат от "Трафик холдинг " ЕООД. Техният контракт е за 382 200 лева с Данък добавена стойност. Авторският контрол е на "Трансконсулт-22 " ООД. Договорът им е за 5 621,94 лева с Данък добавена стойност.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР