На 22 април от 10.00 часа в зала „Партер“ на

...
На 22 април от 10.00 часа в зала „Партер“ на
Коментари Харесай

Компания за биометрични системи е първият бенефициент по ваучерна схема за емитиране на ценни книжа

На 22 април от 10.00 часа в зала „ Партер “ на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия ще се организира гала по връчване на ваучера на първия бенефициент по „ Ваучерна скица за даване на услуги за издаване на скъпи бумаги на финансовите пазари “. Финансова поддръжка под формата на ваучер от 50 000 лв. ще получи софтуерната компания „ Биодит “ АД. В събитието ще вземат участие Юлиан Софрониев, шеф на „ Биодит “ АД, доктор Бойко Таков, изпълнителен шеф на ИАНМСП, Ангел Рабаджийски, изпълнителен шеф на „ Карол “ АД и Васил Големански, заместник-председател на Съвета на шефовете на Българска фондова борса.

„ Ваучерна скица за даване на услуги за издаване на скъпи бумаги на финансовите пазари “ е финансирана от Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване.

От 2016 година „ Биодит “ АД създава и осъществя артикули за идентификация посредством биометрични данни, употребени за надзор на достъпа в хотели, индустриални предприятия, коли и банкомати. Компанията прави активност и на пазари отвън България – в Испания, Белгия, Швеция.

Основната цел на Ваучерната скица е повишение на потенциала на дребните и междинни предприятия за конкурентен, резистентен и динамично разрастващ се бизнес посредством даване на услуги, свързани с издаване на скъпи бумаги на финансовите пазари. Очаква се до края на програмата от ваучери да се възползват най-малко 30 български компании, които да привлекат над 15 000 000 лв.. От 15.10.2018 година схемата е отворена за напълно електронно кандидатстване през ИСУН 2020. Набирането на претенденти ще продължи до 15.10.2020 г.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР