На 22.01.2020 год. в Първо РУ - Русе е подадено

...
На 22.01.2020 год. в Първо РУ - Русе е подадено
Коментари Харесай

Крадци нападат русенските ученици

На 22.01.2020 год. в Първо районно управление (на МВР) - Русе е подадено заявление от възпитаник в гимназия, намираща се на пл. „ Васил Левски “ в гр. Русе, по тази причина, че на същата дата към 10.00 часа в двора на гимназията, непознато лице посредством потребление на мощ и опасност е бръкнало в мъжката му чантичка и от портмонето е извадило и взело сумата от 40 лева в банкноти. Извършителят на действието е водил със себе си черно куче.

По случая е формирана кореспонденция за закононарушение по член 198, ал.1 от Наказателен кодекс. При извършените оперативно-издирвателни мероприятия е открито, че причинител на действието е 18-годишен юноша от гр. Русе. Отнетата сума е възобновена на потърпевшия.

В Първо РУ- Русе е подадено заявление от 38 годишна жена от гр. Русе, по тази причина, че на 15.01.2020 год. към 21.00 часа на кръстовището на ул. " Николаевска " и ул. " Свети Георги ", незнайно лице, посредством потребление на мощ и опасност, е направило опит да отнеме парична сума от 15-годишния ѝ наследник. Деянието е останало незавършено заради обстоятелството, че детето е съумяло да избяга, макар опита на незнайното лице да го догони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР