На 21-ви юни, точно в 19 часа, в единственото предаване

...
На 21-ви юни, точно в 19 часа, в единственото предаване
Коментари Харесай

Пътят на Мила Савова към бойните спортове – тази неделя в Boec.bg

На 21-ви юни, тъкмо в 19 часа, в единственото предаване за бойни спортове и изкуства у нас – Boec.bg, специфичен посетител ще бъде първата европейска шампионка по бразилско джу джицу за България – Мила Савова.

В ефира на Bulgaria ON AIR чаровната русокоска ще опише за своята първа среща с бойните спортове и превръщането им в неразделна част от нейното всекидневие.

Мила е от тези персони, които постоянно обичат да са в придвижване и могат да открият и оценят удоволствието от болката в мускулите, породена от тежка силова подготовка. В детството си спортистката се занимава със ски, плуване и атлетика, а за пръв път се допира до бразилското джу джицу, когато е на 25 години. В него русокоската открива своята същинска пристрастеност и стартира да тренира в клуб „ BJJ Varna “ в родния си град.

Не след дълго Мила стартира да се състезава в разнообразни шампионати и да печели борби. През 2017 година, донася един от най-големите триумфи за България в бразилското джу джицу, като става първата европейска шампионка за страната. Страстта й към бойните спортове разкрива пред нея и опцията да обикаля света, да надгражда уменията си и да основава нови контакти и другарства в разнообразни зали и клубове.

В предаването Boec.bg тази неделя, в диалог с лъчезарната водеща на предаването Десислава Джерманска, Мила ще показа пред феновете на Bulgaria ON AIR повече детайлности за късното насочване към бойните спортове, за първата европейска купа, за приключенията в Съединени американски щати, за родния й град Варна и новите провокации, които предстоят в нейния персонален и професионален живот.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР