На 21 октомври Метрополис се завръща с ново събитие, което

...
На 21 октомври Метрополис се завръща с ново събитие, което
Коментари Харесай

Метрополис открива есенния парти сезон като гръм от Берлинско небе

На 21 октомври Метрополис се завръща с ново събитие, което ще се организира в зала „ Универсиада “, а стартът ще бъде в 22:00ч.
Пионерите на българската електронна сцена ви дават възможнността да видите и чуете онлайн двама актьори, с помощта на които Берлин стана международна столица на техно музиката. За своята 21 годишна история, уредниците нееднократно са доказвали, че положителната музика е движещата мощ, която ги кара да се запазят във времето и да не стопират устрема си да изненадват позитивно своите почитатели.
В идващото си празненство, Ди Джей Стивън, Ди Джей Смърф и Ясен Петров ще ви срещнат с дамата с 25 годишен опит на международната техно сцена, основателят на грамофонната компания BPitch Control и подстрекател на новата вълна в Берлинското техно Елън Алиен. Със своите седем албума зад тила си, лично радио-шоу по радио Ibiza Sonica и резидентство в едни от най-престижните клубове в Европа, Елън е въплъщение на приключен актьор. Самият Бен Клок споделя, че тя е вдъхновението, предиздвикало го да застане зад грамофоните преди 15 години. Няма нищо инцидентно и във обстоятелството, че международно известният културен център Помпиду в Париж я кани да стане част от неговата стратегия. Елън Алиен идва за първи път в България след мега сполучливите си участия на фестивала Exit в Сърбия и Стрийт Парада в Цюрих.
След нея на сцената ще излезе един от най-успешните продуценти на електронна музика, който е и не по-малко сполучлив ди джей – Лен Факи. Берлинчанинът от турски генезис, е резидент на клуб Berghain още от основаването му през 2004 година. За пръ път посещава България по покана на Метрополис през 2011, в тогавашния клуб Element. Той е създател на поредност клубни шлагери, които му подсигуряват място в доста техно чартове. След няколко сполучливи ремикса, последвани от огромния авторски шлагер – “Mekong Delta”, Факи получава признанието и поддръжката на “гиганти” като Карл Кокс и Свен Ват, които както и всички уважаващи себе си международни техно имена “вкарват” неговия ремикс на парчето на Дъстин Зан “Stranger to stability” в сетовете си. Неговите гигове нееднократно са били отразявани от музикалните медии с възторжени мнения, като най-честото съпоставяне за преживяването е “аудио-визуално премеждие, в което Факи не просто миксира пред публиката си, а го прави за тях, дружно с тях. “ Той е прочут на своите почитатели като един от най-изявените, изискващи от себе си създатели в актуалната сцена, което му е предоставило опцията за годишното му присъединяване на Awakenings Festival и явно има за какво.
Ако желаете да бъдете част от това преживяване, можете да откриете повече информация в събитието: https://www.facebook.com/events/2006915456211744/, както и да закупите вашите билети в мрежата на eventim, easy pay и epay.bg*
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР