На 21 ноември британското кралско семейство посрещна на официално посещение

...
На 21 ноември британското кралско семейство посрещна на официално посещение
Коментари Харесай

Изненадващи гости в Бъкингамския дворец

На 21 ноември английското кралско семейство посрещна на публично посещаване в страната президента на Южна Корея и брачната половинка му. Йун Сок Йол и Ким Кеон Хи бяха приветствани от принц Уилям и Кейт Мидълтън пред хотела им в Лондон.
 Кейт Мидълтън и Йун Сок Йол - детайлности за визитата на президента на република Корея във Англия
Задава се доста специфичен миг за Кейт

Задава се претрупан сезон

След това принцът и принцесата на Уелс ги съпроводиха до Бъкингамския замък, където корейският президент се срещна с крал Чарлз и Камила. Два топовни салюта - от Грийн Парк и Лондонската кула ознаменуваха идването на височайшите посетители.

По-любопитен от дневната стратегия се оказа вечерният прием още веднъж в Бъкингамския замък, на който в действителност участваха много любопитни посетители. Освен корейската делегация отпред с Йон Сок Йол, гостите от Корея включваха и к-поп сензацията BlackPink.
 Снимка 643066

Джени, Джисо, Лиза и Розе бяха особено поздравени от крал Чарлз за отдадеността им към зелените дела и устойчивото развиване. " За страдание, когато бях в Сеул преди много години, не съм уверен, че съумях да се сдобия с Gangnam Style ", пошегува се кралят във връзка известният шлагер от преди няколко години.
 Снимка 643067

Корейският президент пък върна комплимента, като съобщи, че в младостта си той и всичките му другари са били почитатели на английската музика, отпред с Beatles, Queen и Елтън Джон. На вечерята участваха също министър председателят на Англия Риши Сунак и брачната половинка му Акшата Мурти.
 Снимка 643063

Табелка с името на всеки посетител стоеше на тържествената маса, сервирана със сервиз от XIX век, състоящ се от 4 хиляди елементи. Менюто пък се състоя от поширани яйца, фазан и сладолед от манго, прецизират Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР