На 21 ноември 2019 година около 07.10 часа на първокласен

...
На 21 ноември 2019 година около 07.10 часа на първокласен
Коментари Харесай

Двама пострадаха при челна катастрофа край Плевен

На 21 ноември 2019 година към 07.10 часа на първокачествен път I - 3 "Бяла-Ботевград " наоколо до авиоотряд – село Гривица е настъпило пътнотранспортно произшествие.

Водачът на лек автомобил "Шкода Фабия ", 37-годишен от Плевен движейки се в посока град Русе при изпреварване на товарен автомобил навлиза в насрещната лента. При изпреварването удря челно насрещно движещия се в лентата си лек автомобил "Фолксваген Пасат ", благосъстоятелност и ръководен от 51-годишен от град Свищов.

64-годишна жена умря в болница след тежка челна злополука край Варна

При удара са потърпевши лидерът "Фолксваген "-а, който е получил коремна контузия и пасажер на задната седалка – 57-годишна от град Свищов, която е получила фрактура на три прешлена и с черепно-мозъчна контузия. За изваждане на ранените подпомагане е оказано от чиновници на РДПБЗН – Плевен. Пострадалите са настанени за лекуване в УМБАЛ-Плевен.

Водачите на двата автомобила са тествани за приложимост на алкохол с техническо средство, като пробите са негативни. Местопроизшествието е посетено от проверяващ служител на реда, автоексперт и специалист при Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР - Плевен. Уведомен е дежурен прокурор от районна прокуратура - Плевен.

Образувано е досъдебно произвеждане. Продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР