На 21 май в забележителната атмосфера на сградата – символ

...
На 21 май в забележителната атмосфера на сградата – символ
Коментари Харесай

Приказна гала премиера на дългоочаквания "Аладин" в Лос Анджелис

На 21 май в забележителната атмосфера на постройката – знак на холивудската кино история в Лос Анджелис „ Ел Капитан “, се състоя международната церемония премиера на Аладин. Грандиозното събитие събра на едно място стотици почитатели, международни звезди и прелестния креативен екип на продукцията.

Повлияна от духа на ориента и въодушевена от изключителната уникалност на една от безконечните класики на Дисни, ситуацията освен публично означи идната премиера на кино лентата, само че и способства за мощния възторг и възприятие на достоверност у всички присъстващи. По аления килим на премиерата мина всеобщият любим Уил Смит, който влиза в ролята на неотразимия дух от лампата и го трансформира в абсолютния шлагер на кино лентата.

Младата звезда Мена Масуд, който изиграва уличния апаш Аладин, подари особено внимание и донесе доста въодушевление на почитателите, а прелестната Наоми Скот заблестя на събитието със зашеметяваща визия. На международната премиера участваха още режисьорът на Аладин Гай Ричи, музикалният талант Алън Менкен, който стои зад музиката и песните във кино лентата, Зейн и музикалната сензация Жавия Уорд, които извършват в дует емблематичната ария „ Един цялостен нов свят “. Сред останалите звезди бяха още Хелън Мирън, Жасмин Туукс, Тери Крюз, Татяна Али, семейство Смит и други. Освен наложителната за сходни грандиозни продукции международна премиера, екипът на Аладин реализира многочислени пътувания по цялото земно кълбо, давайки опция на доста от почитателите по света да се допрян до магичния свят на Аладин преди формалната му премиера. Едно от най-ярките бе точно в „ родината “ на Аладин – Йордания. Екзотичната страна от Близкия изток е и основен участник във кино лентата, защото там са снимани едни от най- зрелищните подиуми във кино лентата. Спиращата дъха пустиня Вади Рум е натурален фон в продукцията и трансформира Аладин в същински образен шедьовър. Берлин, Токио и Париж са измежду останалите международни столици, които приветстваха „ виновниците “ за реализацията на този дълго чакан филм. Очарованието на Аладин фактически омагьоса целия свят и почитателите на красивите авантюристичен сюжети още по-нетърпеливо чакат премиерата. При нас тя ще се случи тъкмо след 2 дни, когато желанията ще се осъществен, килимчетата ще полетят, а приказната Аграба в действителност ще се съживи пред нас.

Аладин идва в кината на 24 май на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия. Готови ли сте с трите стремежи?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР