На 21 март, около 19 часа, в склад в района

...
На 21 март, около 19 часа, в склад в района
Коментари Харесай

Полицай застреля работник, който го нападна с лопата край Москва

На 21 март, към 19 часа, в склад в региона на Раменски в Московска област, 32-годишен занаятчия, родом от Република Тива, вследствие на ненадейно безумство, се опитал да се самоубие. Колегите забелязали странностите още предния ден, когато Амир поел промяната си към 20.30 часа. Говорел със себе си, бил нападателен и тичал из стаята.

Виждайки, че казусът е сериозен, сътрудниците му, които били наоколо, неотложно се обадили на кола за спешна помощ и полиция. Преди идването на лекарите един от чиновниците независимо оказал на жертвата първа здравна помощ, превързал го и се е погрижил той да не загуби схващане. Пристигналите лекари натоварили мъжа в колата и като взели поради обстоятелството, че жертвата се държи бурно и нападателно, го закопчали с колани. Но, както се оказало след минути, това не им помогнало изключително.

По някакъв метод той съумял да се освободи и нападнал лидера на колата, удряйки го и пробвайки се да седне зад кормилото. През цялото това време Амир траял да крещи нещо. Шофьорът съумял да извади ключовете от запалването и да избяга от кабината. Тогава озлобеният пациент също изскочил от колата и хукнал към близкия склад.
Там той намерил лопата и стартира да атакува съвсем всички, размахвайки инструмента.

Дошлият на мястото служител на реда трябвало незабавно да вземе служебното си оръжие и да предизвести нападателя за вероятното му потребление, само че това не помогнало - ядосаният Амир тръгнал в офанзива. Пазителят на ордена нямал различен избор, с изключение на да стреля. Той натиснал спусъка няколко пъти, след което нападателят паднал и починал на място.



Причината за несъответстващото държание на мъжа, съгласно полицията, може би е използването на противозаконни опиати. Съдебно-медицинската експертиза ще отговори на този въпрос. Също по този начин, районният служител на реда ще бъде тестван за правда на потреблението на служебно оръжие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР