На 21 март навлязохме в сезона на Овните, който е

...
На 21 март навлязохме в сезона на Овните, който е
Коментари Харесай

Какво да очаква всяка зодия в сезона на Овена?

На 21 март навлязохме в сезона на Овните, който е изпълнен със затъмнения, назадничав Меркурий и доста други астро събития. Овенът, като първи знак на зодиака, символизира новото начало и виталната сила.

Огненият знак Овен не играе игрички, тъй че в случай че в идващия месец започнете да чувствате експанзия и предпочитание да затриете конкуренцията, можете да отдадете този вилнеещ огън на въздействието на Овена и неговата ръководеща планета Марс.

В прочут смисъл наподобява, че хардкор методът на Овен ни доближава през този съответен сезон - очаквайте крайни причини и изказвания.

Влиянието на този знак подтиква потребността във всяка зодия да води и оказва помощ. Може да се окажете по-инвестирани от всеки път в план, който сте обмисляли, само че в никакъв случай не сте се потапяли в него.

Това ще бъде сезонът на интензивност, мозъчни офанзиви и целеустремено обмисляне заради ръководещата планета на Овен, Марс - планетата на действието. И въпреки да ни се коства, че всичко става прекомерно горещо, галактическата мощ на Овена няма да ни разочарова, написа Една.бг.

Ето по какъв начин сезонът на Овена ще повлияе на всяка зодия.

Овен

Трябва да се освободите от възприятието на вътрешен дискомфорт. Често вие постигате доста повече, в сравнение с признавате. Време е да се отървете от страха да действате, като оставите настрани мненията и преценките на другите. Пригответе се да получите положителни вести.

Телец

През този сезон Телецът би трябвало да изостави страха от несигурността и да се откаже от желанието да управлява всичко. От значително значение е да се научите да се доверявате малко повече. Приемете действителността и вярвайте, че частите си идват на мястото.

Близнаци

Трябва да се освободите от негодуванието и гнева, защото тези отрицателни усеща са безплодни. Да простите на тези, които са ви наранили в предишното, е значима стъпка в това да продължите напред и да бъдете възприемчиви към изненадите, които ви сервира бъдещето.

Рак

Раците би трябвало да се ангажират с ново начало, оставяйки зад тила си болките и контузиите от предишното. Семейството, което сте имали, не би трябвало да дефинира фамилията, което ще изградите.

Лъв

Време е да се освободите от разочарованието, което сте претърпели. Настоящата астрологична година не би трябвало да бъде засенчена от предишното. Предприемете деяние и се впуснете в непознати територии. Ако си позволите тази смяна, ще можете да се преоткриете.

Дева

Тази зодия би трябвало да се научи да живее без тежестта на прочувствената болежка, която е натрупала. Време е да се излекувате, защото това се отразява на междуличностните ви връзки. Търсенето на поддръжка за обработка на тези страсти е от значително значение, с цел да продължите напред.

Везни

Този знак би трябвало да се освободи от страха да се влюби. Време е да се отворите и да установите здрави взаимоотношения. Сезонът на Овните ще донесе със себе си възобновяване на прочувствените връзки, което ще ви даде опция още веднъж да се доверите изцяло.

Скорпион

През този интервал Скорпионите би трябвало да оставят след себе си възприятието, че не са задоволителни. Вие не сте виновни за всичко, което се случва към вас. Време е да продължите напред, като бъдете правилни на себе си.

Стрелец

Родените под този знак би трябвало да се откажат от желанието непрекъснато да бъдат признавани или одобрявани от другите. Тяхната светлина свети сама, макар че от време на време имат вяра, че се нуждаят от външно утвърждение. Признанието ще пристигна единствено, без да се постанова да го търсите.

Козирог

Този интервал подтиква Козирога да се откаже от наследените модели на мислене и държание. Промяната е нужна и в случай че не я извършите по желание, животът по този начин или другояче ще ви води по този път. Възползвайте се от този миг, с цел да изградите нов живот от нулата.

Водолей

Трябва да започнете тази астрологична година, като помислите за най-близките си връзки. Избягвайте недоразуменията, изяснете целите си и продължете напред с увереност. Скоро ще пожънете това, което сте посели.

Риби

За родените в последния знак на зодиака, които преди малко са излезли от сезона си, е от основно значение да признаят своята значима роля в света. Вие носите огромна отговорност на плещите си и би трябвало да цените личния си капацитет. Изобилието е на път, просто би трябвало да сте подготвени да го получите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР